Het laatste energie- en klimaatnieuws

3 mei2022

10 tips om thuis energie te besparen

Iedereen zoekt naar manieren om energie te besparen in huis. Om duurzamer te leven of voor een lagere energierekening. In dit artikel delen we onze tips.

1 mei2022

Batterijopslag als oplossing voor het overvolle energienet

Bij Vandebron richten we ons op verschillende oplossingen om het energienet te balanceren. Zo ook op batterijopslag. Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder!

28 apr2022

Het allereerste impactrapport van Vandebron

April 2022, de lente is begonnen, de terrassen stromen vol. Het lijkt alweer lang geleden, maar 2021 is bij uitstek een jaar om op terug te blikken.

25 apr2022

Verlaging van de energiebelasting. Wat betekent dit voor jou?

Per 1 januari 2022 is de belasting op energie tijdelijk verlaagd. De overheid heeft sindsdien extra maatregelen getroffen om de kosten op energie te drukken. Je leest hier nogmaals welke dit zijn en welke er recentelijk zijn bijgekomen.

22 mrt2022

Alles wat je moet weten over dakisolatie

We hoeven je vast niet meer uit te leggen dat woningisolatie een goede investering is. Je verlaagt je energierekening en CO₂-uitstoot en je verhoogt je woningwaarde. Er zijn verschillende mogelijkheden om je huis te isoleren, waaronder dakisolatie.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact