Het laatste energie- en klimaatnieuws

30

jun

Shocking nieuws: we gaan nog maar 7% van onze energie leveren!

We horen je denken: dat kan toch helemaal niet? KLOPT! Met 7% zou niemand genoegen nemen. Waarom zouden we dan wel genoegen nemen met maar 7% vermindering van de plasticsoep in onze oceanen?

23

jun

Curtailment: slimmer omgaan met goeie energie

Benieuwd wat het is en hoe Vandebron curtailment inzet om het energienet te balanceren? Lees dan snel verder!

06

me

ACM start onderzoek naar misleidende duurzaamheidsclaims

Goed nieuws voor de energie-, zuivel- en kledingsector! De Autoriteit Consument & Markt (ACM) start onderzoeken naar misleidende duurzaamheidsclaims binnen deze sectoren.

05

me

Waarom de zomer hét moment is voor isoleren

In het voorjaar en de zomermaanden denk je wellicht niet direct aan het isoleren van je huis. Toch is deze periode het ideale moment om met isolatie aan de slag te gaan. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

19

apr

Hoe kunnen ook VvE's laadpalen in hun garages krijgen?

Jesse Boonman, stagiair bij Vandebron, zocht dit speciaal voor het Elektrisch rijden-team uit. In dit blog licht hij zijn bevindingen toe.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact