Het laatste energie- en klimaatnieuws

30

jun

Maak kennis met Paul, onze nieuwe CEO

1 juli draagt onze CEO en oprichter Matthijs het stokje over. Paul, sinds 2017 werkzaam als CCO binnen Vandebron, zal de taken van Matthijs overnemen en heeft hier enorm veel zin in. Wij zagen direct een kans om hem het hemd van het lijf te vragen!

24

jun

Op vakantie met de elektrische auto: Hollandse route

Op vakantie in eigen land? Maak een roadtrip met de elektrische auto! We hebben de mooiste routes voor je op een rij gezet.

24

jun

Te veel zonne-energie, bestaat dat?

Hoe meer zonne-energie, hoe beter zou je denken. Maar een overproductie aan zonne-energie is niet in alle gevallen gunstig.

23

jun

De energietransitie versnellen met Uber Green

Vandebron en Uber zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kun je als passagier ook een elektrische auto bestellen: de Uber Green.

11

jun

De invloed van het coronavirus op de elektrische auto

Begin dit jaar voorspelde Richard de ontwikkeling van de elektrische auto in 2020. Maar door het coronavirus staat het er nu heel anders voor. In dit blog legt Richard uit wat voor invloed het virus op de ontwikkeling van de elektrische auto heeft.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact