Het laatste energie- en klimaatnieuws

19

apr

Hoe kunnen ook VvE's laadpalen in hun garages krijgen?

Jesse Boonman, stagiair bij Vandebron, zocht dit speciaal voor het Elektrisch rijden-team uit. In dit blog licht hij zijn bevindingen toe.

06

apr

Stadswarmte - wat is het?

Stadswarmte, stadsverwarming, warmtenet. Termen die steeds vaker voorbij komen als het gaat om gasvrij wonen. Maar wat is het eigenlijk? En is het wel zo duurzaam als gedacht?

07

mrt

Zakelijk energiecontract afsluiten? Hier moet je op letten!

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je een energiecontract afsluiten voor je onderneming? Weet dan dat een zakelijk contract niet altijd de beste keus is. In dit blog lichten we toe waar je goed op moet letten voordat je besluit over te stappen.

08

feb

Sneeuw op je zonnepanelen? Vooral lekker laten liggen!

Afgelopen dagen heeft het in het hele land flink gesneeuwd. En dankzij de aanhoudende kou, zal de sneeuw nog even blijven liggen. Maar wat betekent dit eigenlijk voor je zonnepanelen? Wekken ze nu wel energie op? Of moet je de panelen sneeuwvrij maken?

02

feb

Marcel’s Green Soap en Vandebron: samen maken we Nederland schoner

Marcel’s Green Soap en Vandebron hebben een gezamenlijke missie: een schoner en groener klimaat.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact