Het laatste energie- en klimaatnieuws

26

aug

De elektrische auto: het nieuwe normaal?

De populariteit van de elektrische auto neemt razendsnel toe. Niet alleen wordt het aanbod veelzijdiger, dankzij de subsidie van de overheid wordt de keuze voor een elektrisch model ook aantrekkelijker.

23

aug

Zo woon je nóg duurzamer in jouw huurhuis!

Gastblogger Thom heeft in zijn vorige blogs laten zien hoe hij zijn huurhuis heeft verduurzaamd. In dit blog werpt hij een blik op de toekomst: wat kan er gedaan worden om zijn huis nóg duurzamer te maken?

18

aug

Isoleren met Vandebron

Sinds dit jaar bieden we voor klanten services aan voor het verduurzamen van je huis, waaronder isolatie. Connie liet als eerste klant haar huis isoleren via Vandebron en deelt haar ervaring in dit blog.

11

aug

Je energierekening verlagen? Check vooral deze energieslurpende apparaten eens!

Veel mensen zijn zich niet bewust van hoeveel energie bepaalde apparaten in huis gebruiken. Daarom hebben we de grootste energievreters op een rij gezet, inclusief zuinigere alternatieven.

20

jul

Nieuw energielabel in 2021, dit moet je weten

De manier waarop een energielabel wordt toegekend aan je woning gaat per 2021 veranderen. Aangezien dit gepaard gaat met hogere kosten, doe je er als huizenbezitter goed aan dit jaar nog een nieuw label aan te vragen.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact