Het laatste energie- en klimaatnieuws

06

me

ACM start onderzoek naar misleidende duurzaamheidsclaims

Goed nieuws voor de energie-, zuivel- en kledingsector! De Autoriteit Consument & Markt (ACM) start onderzoeken naar misleidende duurzaamheidsclaims binnen deze sectoren.

05

me

Waarom de zomer hét moment is voor isoleren

In het voorjaar en de zomermaanden denk je wellicht niet direct aan het isoleren van je huis. Toch is deze periode het ideale moment om met isolatie aan de slag te gaan. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

19

apr

Hoe kunnen ook VvE's laadpalen in hun garages krijgen?

Jesse Boonman, stagiair bij Vandebron, zocht dit speciaal voor het Elektrisch rijden-team uit. In dit blog licht hij zijn bevindingen toe.

06

apr

Stadswarmte - wat is het?

Stadswarmte, stadsverwarming, warmtenet. Termen die steeds vaker voorbij komen als het gaat om gasvrij wonen. Maar wat is het eigenlijk? En is het wel zo duurzaam als gedacht?

01

apr

Terugblik GreenTech Hackathon

Van 31 maart tot en met 2 april 2021 vond onze GreenTech Hackathon plaats. We kunnen terugkijken op een succesvolle eerste editie.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact