Home

Blog

Het laatste energie- en klimaatnieuws

18

feb

Zo verwarm je jouw (huur)huis zonder gas!

Onze gastblogger Thom laat in dit artikel zien hoe ook jij je (huur)huis kunt verwarmen zonder gas!

12

feb

Elektrisch rijden met Vandebron

In het derde onderdeel van onze serie over elektrisch rijden gaan we in gesprek met Fardau. Zij is verantwoordelijk voor elektrisch rijden binnen Vandebron. We vragen haar naar haar visie en waarom we als Vandebron in elektrisch rijden zijn gestapt.

10

feb

Waarom ook thorium geen oplossing voor ons klimaatprobleem is

De opwek van kernenergie uit thorium kent vele voorstanders. Het zou veiliger zijn dan onze huidige kernenergie én het stoot geen CO₂ uit. Toch vinden wij niet dat thorium de oplossing is voor ons klimaatprobleem.

27

jan

Op reis met de Sailors for Sustainability

Meint en Joke, de gelukkige winnaars van de duurzame reis naar Chili, kregen dankzij Vandebron de mogelijkheid om met de Sailors for Sustainability mee te zeilen. Een inspirerende trip die ze niet snel zullen vergeten.

22

jan

Wat zijn termijnbedragen?

Vaak zijn er nog veel onduidelijkheden over termijnbedragen. Wat zijn het eigenlijk? Hoe worden ze berekend en waar moet je allemaal op letten bij de berekening? In dit blog leggen we je alles uit over deze lastige term.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact