Het laatste energie- en klimaatnieuws

05

me

Waarom de zomer hét moment is voor isoleren

In het voorjaar en de zomermaanden denk je wellicht niet direct aan het isoleren van je huis. Toch is deze periode het ideale moment om met isolatie aan de slag te gaan. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

19

apr

Hoe kunnen ook VvE's laadpalen in hun garages krijgen?

Jesse Boonman, stagiair bij Vandebron, zocht dit speciaal voor het Elektrisch rijden-team uit. In dit blog licht hij zijn bevindingen toe.

06

apr

Stadswarmte - wat is het?

Stadswarmte, stadsverwarming, warmtenet. Termen die steeds vaker voorbij komen als het gaat om gasvrij wonen. Maar wat is het eigenlijk? En is het wel zo duurzaam als gedacht?

07

mrt

Zakelijk energiecontract afsluiten? Hier moet je op letten!

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je een energiecontract afsluiten voor je onderneming? Weet dan dat een zakelijk contract niet altijd de beste keus is. In dit blog lichten we toe waar je goed op moet letten voordat je besluit over te stappen.

08

feb

Sneeuw op je zonnepanelen? Vooral lekker laten liggen!

Afgelopen dagen heeft het in het hele land flink gesneeuwd. En dankzij de aanhoudende kou, zal de sneeuw nog even blijven liggen. Maar wat betekent dit eigenlijk voor je zonnepanelen? Wekken ze nu wel energie op? Of moet je de panelen sneeuwvrij maken?

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact