Het laatste energie- en klimaatnieuws

20

jul

Nieuw energielabel in 2021, dit moet je weten

De manier waarop een energielabel wordt toegekend aan je woning gaat per 2021 veranderen. Aangezien dit gepaard gaat met hogere kosten, doe je er als huizenbezitter goed aan dit jaar nog een nieuw label aan te vragen.

30

jun

Maak kennis met Paul, onze nieuwe CEO

1 juli draagt onze CEO en oprichter Matthijs het stokje over. Paul, sinds 2017 werkzaam als CCO binnen Vandebron, zal de taken van Matthijs overnemen en heeft hier enorm veel zin in. Wij zagen direct een kans om hem het hemd van het lijf te vragen!

24

jun

Te veel zonne-energie, bestaat dat?

Hoe meer zonne-energie, hoe beter zou je denken. Maar een overproductie aan zonne-energie is niet in alle gevallen gunstig.

24

jun

Op vakantie met de elektrische auto: Hollandse route

Op vakantie in eigen land? Maak een roadtrip met de elektrische auto! We hebben de mooiste routes voor je op een rij gezet.

23

jun

De energietransitie versnellen met Uber Green

Vandebron en Uber zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kun je als passagier ook een elektrische auto bestellen: de Uber Green.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact