Het laatste energie- en klimaatnieuws

26

nov

5 redenen om in de winter zonnepanelen te laten installeren

Hoewel de zon zich in de winter minder vaak laat zien, is dit een goede periode om zonnepanelen te laten installeren. We zetten vijf redenen op een rij.

22

nov

Kom van dat gas af!

Onlangs werd tijdens Zondag met Lubach weer aandacht besteed aan de energietransitie met een 'Nederland Gasvrij-item'. Lubach was niet bijster enthousiast over de warmtepomp. Sam, software architect bij Vandebron, schreef een reactie op de uitzending.

26

aug

De elektrische auto: het nieuwe normaal?

De populariteit van de elektrische auto neemt razendsnel toe. Niet alleen wordt het aanbod veelzijdiger, dankzij de subsidie van de overheid wordt de keuze voor een elektrisch model ook aantrekkelijker.

23

aug

Zo woon je nóg duurzamer in jouw huurhuis!

Gastblogger Thom heeft in zijn vorige blogs laten zien hoe hij zijn huurhuis heeft verduurzaamd. In dit blog werpt hij een blik op de toekomst: wat kan er gedaan worden om zijn huis nóg duurzamer te maken?

18

aug

Isoleren met Vandebron

Sinds dit jaar bieden we voor klanten services aan voor het verduurzamen van je huis, waaronder isolatie. Connie liet als eerste klant haar huis isoleren via Vandebron en deelt haar ervaring in dit blog.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact