De Vandebron laadpaal

Als je een elektrische auto hebt, wil je die natuurlijk altijd kunnen opladen - thuis en op kantoor. En rijd je met groene energie van Vandebron ook nog eens volledig duurzaam. Goeie energie, noemen we dat!

Vraag een offerte aan

Waarom een laadpaal via Vandebron?

Vandebron is opgericht met een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Niet alleen voor thuis, maar ook voor onderweg. Daarom bieden we voor elektrisch rijden een totaalpakket aan: een laadpas, een laadpaal en de app. Want alle diensten voor elektrisch rijden onder één dak, dat is wel zo makkelijk! We bieden Nederlandse hardware aan van uitstekende kwaliteit en zijn volledig transparant in de kosten van de installatie. Zo weet je van tevoren precies wat je gaat betalen. Geen onverwachte kosten achteraf, dus.

Onze slimme lader

De Eve Single is te verkrijgen in verschillende kW-sterktes, in de kleuren wit of antraciet. Er kan een paal meegeleverd worden, of een beugel om de slimme lader aan de muur te bevestigen.

De voordelen van een Vandebron laadpaal

  • Professionele installatie
  • Transparante prijsstelling
  • Automatische verrekening van laadkosten
  • Instellen van je eigen tarieven voor het laden
  • Online inzicht in je laadsessies
  • Nieuw: verdien je laadpaal terug door slim te laden met je laadpaal!

Hoe bestel ik een Vandebron laadpaal?

Met een klik op de knop kun je gemakkelijk een laadpaal bestellen. Je kiest zelf de laadpaal en pakket dat bij je past. En heb je vragen of wil je advies? Ons serviceteam staat voor je klaar om je te helpen.

Aanvraag

Vraag een Vandebron laadpaal aan op onze website.

Schouw

We doen een schouw op afstand en indien nodig op locatie.

Offerte

Je ontvangt de definitieve offerte per e-mail. Na akkoord zetten we het proces in werking.

Welke laadpaal abonnementen biedt Vandebron aan?

Online service abonnement

Met het Vandebron data abonnement kun je eenvoudig je laadpalen beheren en je laadkosten verrekenen met je werkgever. Je kunt zelf je tarieven instellen op je eigen laadpaal, zodat je de kosten voor de geleverde stroom vergoed krijgt. Én op mijn Vandebron zie eenvoudig je gegevens in, zoals je facturen, laadsessies, eventuele storingen en het verbruik door jou en je gastverbruikers.

All-in service abonnement

In samenwerking met onze hardware partner Alfen bieden wij het Alfen care servicepakket aan waarbij je volledige wordt ontzorgd in geval van een storing. Om een eventuele storing te verhelpen is onze hardware partner 24/7 bereikbaar om dit voor je op te lossen! Indien je niet kunt laden en het probleem niet op afstand opgelost kan worden, is er binnen 3 werkdagen een monteur op locatie.

Heb je nog vragen over de Vandebron laadpaal of hoe je deze kunt bestellen?

Kijk bij onze meestgestelde vragen of neem contact op met onze specialisten.

Kunnen anderen ook gebruik maken van mijn laadpaal?

Standaard staat de laadpaal niet ingesteld voor gastgebruikers, omdat je wilt voorkomen dat iedereen op je laadpaal kan laden. Als je je laadpaal openzet, betekent dit dat elke elektrische bestuurder met een laadpas via jouw laadpaal kan laden. Uiteraard kun je voordat je je thuislader openstelt voor gasten laadtarieven instellen, zodat gasten zelf betalen voor hun laadsessie.

Je kunt ook een tarief instellen, maar je laadpaal niet publiek toegankelijk maken. Dit is handig als je alleen zelf op je paal laadt, maar wel je zakelijke pas wilt gebruiken. Dan zorgen we ervoor dat alleen jouw pas werkt op je laadpaal. Of natuurlijk die van je vrienden, familie of buurman. Meer informatie over zakelijk elektrisch rijden.

Kan ik direct groene energie laden met mijn zonnepanelen?

Als je zonnepanelen energie opwekken terwijl je laadt, wordt er direct groene zonne-energie in je auto geladen. Indien je je auto laadt als je zonnepanelen geen energie opwekken, maak je gebruik van het reguliere energienet.

Offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een Vandebron laadpaal? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor het pakket en laadpaal die bij jou past.