Dynamisch energiecontract

Binnenkort is het dynamisch energiecontract bij Vandebron beschikbaar. Meld je nu aan voor de wachtlijst voor de groenste contractvorm beschikbaar. Vragen? Kijk in de meestgestelde vragen of bel +31 20 323 0322.

Meld je direct aan

Wat is een dynamisch energiecontract?

Bij een dynamisch energiecontract betaal je de inkoopprijs van energie. Je betaalt een maandelijkse vaste vergoeding aan Vandebron, maar verder bepaal je zelf wanneer je energie verbruikt tegen welke prijs. De prijs van stroom verschilt per uur, die van gas per dag. De dag vooraf zie je wat de prijzen van morgen zijn.

Lees meer in ons blog

Dynamisch energiecontract bij Vandebron

1. Inzicht in de marktprijzen

Krijg inzicht in de inkoopprijzen en ontdek wanneer energie het groenst en goedkoopst is.

2. Pas je verbruik aan

Gebruik dit inzicht om op de juiste momenten groen en goedkoop energie te verbruiken.

3. Word beloond

Op groene momenten verbruiken betekent een lagere energierekening. Zo wordt jouw groene gedrag beloond!

Waarom het dynamisch energiecontract?

Vandebron heeft een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% groene energie. Groene energie verbruiken op de momenten dat dit volop beschikbaar is, is daar een belangrijk onderdeel van. Een dynamisch energiecontract afsluiten betekent beloond worden voor energieverbruik op deze duurzame momenten. Want bij groene stroomproductie is elektriciteit juist dán het goedkoopst!

Dynamische voordelen

Groenste contractvorm

Je wordt gestimuleerd én beloond om op de groenste momenten energie te verbruiken.

Betaal nooit teveel

Je betaalt altijd de inkoopprijs en geen risicopremie.

100% transparant

Je ziet precies wat jouw verbruik kost. Per dag en per uur.

Hoe werkt het bij Vandebron?

Elke dag zie je om 13:00 wat de tarieven voor de volgende dag zijn. De uurtarieven voor stroom en de dagtarieven voor gas. Daarbij biedt Vandebron als enige energieleverancier ook inzicht in de verdeling van grijze en groene stroom. Zo zie je dus meteen hoe laat je morgen je je elektrische auto oplaadt en hoe laat de wasmachine aan gaat!

Meld je aan

Dynamisch energiecontract afsluiten?

Iedereen kan zich nu aanmelden voor de wachtlijst van het dynamisch energiecontract. Halverwege april horen de eerste klanten dat ze kunnen overstappen naar dit nieuwe contract. Toch niets voor jou? Je kunt je contract altijd aanpassen naar een vast contract. Zo kun je met een gerust hart ontdekken of een dynamisch energiecontract afsluiten wat voor jou is.

Meld je aan

Vandebronners aan het woord

Al meer dan 200.000 huishoudens stapten over naar goeie energie.

John uit Alphen aan den Rijn

Positief, makkelijk aangemeld en geen gedoe.

Desirée uit Alpen aan den Rijn

Een fijn bedrijf met duurzaamheid in de hoofdrol. En dat kan dus voor minder geld dan onze vorige, niet duurzame, energieleverancier.

Freek uit Amsterdam

Onlangs overgestapt naar Vandebron. Ze sturen duidelijke e-mails en maken goede afspraken. We hebben slimme meters thuis, dus ik hoefde eigenlijk niets te doen. Fijn dat ze aantoonbaar duurzaam zijn en dat dit hun main focus is.