HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Sunrock

Zonne-energie van Sunrock

Sinds juni 2019 wordt er in het Brabantse Oosterhout voor maar liefst 833 huishoudens goeie energie opgewekt. De zonnepanelen, 9430 stuks, liggen op het dak van een distributiecentrum met een plat dak. ‘Wij huren het dak en zorgen ervoor dat er zonnepanelen op geplaatst worden. Op die manier kunnen we iets positiefs doen voor de samenleving!’ zegt Stephan Kleiwegt, projectmanager bij Sunrock Assets.

Meer over deze bron

Sunrock Assets neemt initiatief in het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij focussen zij zich met name op daken van meer dan een hectare groot. De grote projecten die zij opzetten, hebben daardoor veel impact. Volgens Heleen Schouwenaar, marketing & communications bij Sunrock Assets, geeft het veel voldoening een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. ‘Het is voor iedereen van belang dat we de wereld helpen, in plaats van deze te verpesten. Daarnaast voelt het goed om een positieve bijdrage te leveren!’ daar zijn Stephan en Heleen het over eens.

Wil jij je stroom inkopen uit het Brabantse Oosterhout en daarmee direct investeren in de energietransitie? Meld je dan nu aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.