Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Willen we naar 100% groene energie in Nederland, dan moeten we ook af van fossiele brandstoffen voor onze auto’s. Daarom bieden we bij Vandebron een uitgebreid totaalpakket voor elektrisch rijden aan.

De voordelen van elektrisch rijden

Schoner

Elektrische auto’s stoten, zelfs met de productie meegerekend, een stuk minder CO₂ uit dan auto’s die rijden op fossiele brandstof.

Goedkoper

Je auto opladen met elektriciteit is goedkoper dan je tank volgooien met benzine. En vergeet de vrijstellingen en subsidies voor ev-rijders niet!

Slimmer

De batterij van je elektrische auto biedt veel mogelijkheden om slimmer met (duurzame) energie om te gaan.

Elektrisch rijden: de toekomst?

Wat ons betreft wel. Naast dat het duurzamer is dan rijden op fossiele brandstoffen, kunnen we met elektrische auto’s extra flexibiliteit bieden aan het energienet. En dat is hard nodig. Door de toenemende vraag naar elektriciteit in onze samenleving, moeten we slimmer met de beschikbare energie omgaan.

Bijvoorbeeld door vraag en aanbod van energie beter op elkaar af te stemmen, of duurzame stroom op te slaan voor een later moment. Bij Vandebron werken we elke dag hard aan deze slimme oplossingen, zonder dat je als elektrisch rijder hoeft in te leveren op je gebruiksgemak. Dat is het elektrisch rijden van de toekomst!

De Vandebron laadpas voor elektrisch rijden

Met de Vandebron-laadpas kun je je auto opladen bij alle openbare laadpalen in de Benelux en in een groot deel van Europa. Je betaalt een vast laag abonnement, zonder extra starttarief per sessie. Wil je weten wat de voordelen zijn van de Vandebron laadpas of waar je precies kunt laden?

Meer informatie

De laadpaal van Vandebron voor thuis en kantoor

Via Vandebron bestel je gemakkelijk een slimme laadpaal voor thuis of op kantoor. We bieden Nederlandse hardware aan van uitstekende kwaliteit en zijn volledig transparant in de kosten van de installatie. En met ons totaalpakket voor elektrisch rijden ontzorgen we je volledig. Met een laadpaal, laadpas en 100% groene stroom heb je alles onder één dak en weet je zeker dat je zo duurzaam mogelijk laadt.

Meer informatie

De Vandebron EV-app

Met de Vandebron EV-app zie je in een oogopslag de beschikbare laadpalen in de buurt, mét bijhorende laadtarieven. Ook kun je je favoriete laadpalen opslaan. Daarnaast filter je laadpunten op basis van laadvermogen, type stekker en beschikbaarheid én heb je snel en makkelijk inzicht in je laadsessies en kosten. Wil je weten wat het groenste moment van de dag is om te laden? Onze Groene stroom-voorspeller geeft je dit inzicht!

Slim laden van je elektrische auto

Heb je een Vandebron-laadpaal, dan kun je je aanmelden voor onze Slim laden-service. Door de laadsnelheid van je slimme laadpaal tijdelijk te verlagen op momenten van onbalans op het landelijke energienet kan het net beter in balans worden gehouden. Bovendien krijg je voor Slim laden een financiële vergoeding. Bijdragen aan de balans op het energienet én geld verdienen, zonder iets in te leveren op je rijcomfort: dat is pas slim!

Meer informatie

Zakelijk
elektrisch rijden met Vandebron

Ben je van plan om elektrisch te gaan rijden met je bedrijf of rijd je al elektrisch? Wil je het aantal laadpalen uitbreiden, of een persoonlijk aanbod ontvangen voor het leveren van laadpassen voor je gehele wagenpark? Bij Vandebron bieden we een totaaloplossing voor iedereen die zakelijk elektrisch rijdt.

Meer informatie