Laadpas voor je elektrische auto

Met de Vandebron laadpas laad je je elektrische auto op bij meer dan 450.000 laadpunten in Nederland en in de rest van Europa, zo vaak als je maar wilt. Op deze pagina ontdek je de voordelen van onze laadpas. Aanvragen is heel eenvoudig!

Laadpas aanvragen

Vandebron laadpas

Onmisbaar

voor iedereen die elektrisch rijdt

Identificeer jezelf bij elk laadpunt

met je laadpas of laaddruppel

Laad zo vaak op als je wilt

en check de laadtarieven via onze app

Laadpas voor heel Nederland én Europa

Met de laadpas van Vandebron krijg je toegang tot alle openbare laadpunten in Nederland en veel laadpalen en snelladers in de rest van Europa. Je betaalt voor onze laadpas slechts € 3,50 (incl. btw) per maand aan abonnementskosten. Ben je al klant bij Vandebron? Dan betaal je maar € 1,50 (incl. btw) per maand. Hiermee is de Vandebron laadpas een van de goedkoopste laadpassen in Nederland. Bovendien kun je zo vaak laden als je wilt. Daar krijgen wij goeie energie van!

Laadpas aanvragen

De voordelen van een Vandebron laadpas

 • Voor 14:00 uur (ma-vr) besteld, dezelfde dag verzonden
 • Direct klaar voor gebruik
 • Keuze uit gratis laadpas of laaddruppel
 • Lage maandelijkse abonnementskosten
 • Handig overzicht van je laadkosten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa
 • Inzicht in de groenste momenten om je auto op te laden via onze app

Zo werkt elektrisch laden

 1. Verbind je laadkabel tussen de laadpaal en je elektrische auto
 2. Houd je laadpas of laaddruppel voor de kaartlezer van de laadpaal om de laadsessie te starten
 3. Klaar met laden? Houd de pas of druppel nogmaals voor de laadpaal, ontkoppel de kabel en ga weer vol goeie energie de weg op.

Opbouw van het laadtarief

Het tarief dat je betaalt voor het opladen van je auto wordt hoofdzakelijk bepaald door de beheerder van de laadpaal. Naast een kWh-tarief betaal je soms ook een start- en/of een tijdtarief. Daarnaast betaal je abonnementskosten voor de laadpas (€ 3,50 per maand of € 1,50 als je ook energie bij ons afneemt). Via onze gratis EV-app check je wat de laadtarieven per laadpaal zijn. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt. Lekker transparant, zoals je van ons gewend bent!

Vandebron EV-app

Met de Vandebron EV-app vind je gemakkelijk en snel alle beschikbare laadpalen in de buurt, met bijbehorende laadtarieven. Download de app en krijg inzicht in je laadsessies en laadkosten, navigeer eenvoudig naar je favoriete laadpalen én check wat de groenste momenten zijn om je auto op te laden. Alvast uitproberen? Ook als je nog geen klant bent bij Vandebron kun je gebruikmaken van onze EV-app.

Lees meer en download

Laad ik met Vandebron 100% groen?

Met de Vandebron laadpas laad je je auto op bij openbare laadpunten van verschillende beheerders. Omdat de stroom bij laadpalen van andere beheerders niet van Vandebron is, kunnen we niet met zekerheid zeggen dat je altijd groen laadt. Wil je zeker weten dat je je auto oplaadt met goeie energie? Als je energieklant bent bij Vandebron én een eigen laadpaal hebt, laad je thuis altijd op met 100% groene stroom van Nederlandse bodem. Nog geen laadpaal voor thuis? Vraag er via de knop hieronder een aan.

Laadpaal aanvragen

Laadpas voor op vakantie

Behalve in heel Nederland kun je onze laadpas ook in een groot deel van Europa gebruiken. Zo laad je met onze laadpaal pas bijna overal in de Benelux, Frankrijk en Duitsland én op veel plekken in de rest van Europa je auto op. Wil je een laadpaal pasje aanvragen voor gebruik in Europa? Houd er rekening mee dat de dekking niet overal even goed is als in Nederland en dat de tarieven per land flink kunnen verschillen. Check alle laadpalen en snelladers in Europa waar je met je laadpas terechtkunt in onze EV-app.

Alles over elektrisch rijden op vakantie

Zakelijke laadpas voor elektrische auto's

Wil je zakelijk elektrisch rijden? Dan zijn er verschillende opties. Een laadpas aanvragen op naam van je bedrijf is slim als je elektrisch rijdt voor je werk en maar één pas nodig hebt. Je werkgever ontvangt dan maandelijks een overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten en jij hoeft niet steeds achteraf je gemaakte laadkosten te declareren. Heb je meer dan vijf laadpassen nodig? Bij Vandebron bieden we een laadoplossing voor iedereen die zakelijk elektrisch rijdt. Of je nou zes of zestig laadpassen nodig hebt, we helpen je graag op weg!

Zakelijke laadpaal pas aanvragen

Alles over elektrisch rijden

Bekijk alle EV-artikelen

Vandebron laadpas aanvragen

Een Vandebron laadpas aanvragen is heel eenvoudig. Vul je gegevens in en geef aan of je liever een laadpas of een laaddruppel wilt om mee te laden. Ben je al klant bij Vandebron? Dan voeg je gemakkelijk zelf je laadpas toe aan je Mijn Vandebron account. Bestel op werkdagen voor 14:00 en we sturen de pas dezelfde dag op. Meteen na ontvangst kun je beginnen met laden, waar en zo vaak als je maar wilt!

Vraag laadpas aan