Vandebron laadpas

Met de laadpas van Vandebron heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa, zoals in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België. Je betaalt € 3,50 (incl. BTW) per maand abonnementskosten en betaalt geen éxtra kosten per laadsessie. Ben je klant van Vandebron? Dan betaal je voor je laadpas slechts € 1,50 (incl. BTW) per maand. En je kunt zo vaak laden als je wilt. Daar krijgen wij goeie energie van!

Laadpas aanvragen
Direct naar het onderwerp

De voordelen van een Vandebron laadpas

  • Voor 14:00 uur (ma-vr) besteld, morgen in huis
  • Lage maandelijkse abonnementskosten
  • Geen extra kosten per laadsessie
  • Gratis laadpas of sleutelhanger
  • Handig overzicht van je laadkosten
  • Maandelijks opzegbaar
  • Laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa

Opbouw van het laadtarief

Openbare laadpalen kunnen verschillende tarieven hanteren. Het laadtarief wordt bepaald door de exploitant die de laadpaal beheert. Je laadkosten zijn altijd opgebouwd uit een starttarief, kWh-tarief, en/of een tijdtarief. Daarnaast betaal je servicekosten aan de dienstverlener van je laadpas. Bij Vandebron is dit een laag, maandelijks tarief van € 3,50 (incl. BTW). De maandelijkse kosten zijn slechts € 1,50 (incl. BTW) als je ook energie afneemt bij Vandebron. Zo betaal je geen extra kosten per laadsessie en kun je onbezorgd laden, zo vaak als je wilt. Je krijgt bovendien een handig inzicht in de kosten per laadsessie. Zo weet je precies wat je betaalt en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Laadpuntexploitant

Starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief

Vandebron

€ 3,50 (incl. BTW) per maand, geen extra kosten per laadsessie

Totaalbedrag factuur

Deze kosten bepalen samen het totaalbedrag op je factuur

Hoe vraag je de laadpas aan?

Via onderstaande button vraag je gemakkelijk een laadpas aan. Vul je gegevens in en geef aan of je liever een laadpas of een sleutelhanger wilt om mee te laden. Ben je al klant bij Vandebron? Dan kun je gemakkelijk je laadpas toevoegen aan je account. Als je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt dan heb je de laadpas of sleutelhanger de volgende dag in huis en kun je direct na ontvangst starten met laden.

Laadpas aanvragen

Vandebron EV-app

Met de Vandebron EV-app zie je in een oogopslag de beschikbare laadpalen in de buurt, mét bijhorende laadtarieven. Daarnaast heb je snel en makkelijk inzicht in je laadsessies en kosten.

Lees meer en downloaden

Levering van de laadpassen

Bij Vandebron versturen we dagelijks laadpassen. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Zo kun je meteen starten met het laden van goeie energie.

Laadpas aanvragen