Jo uit Brunssum

10
08-07-2019

Wij zijn heel tevreden

Roy uit Zoetermeer

9
06-07-2019

Mijn ervaring met Vandebron is zondermeer prima. Zie daarom ook mijn score. De website is de laatste jaren sterk verbeterd en dan met name de stabiliteit en de inhoud. Het zou echter nog gebruiksvriendelijker zijn wanneer de verbruiksgegevens tot en met de dag ervoor online zichtbaar zijn.

Johan uit Lelystad

10
05-07-2019

Fantastische energieleverancier en zeer klantvriendelijk.

Robert uit Weert

8
04-07-2019

Enorm klantvriendelijk, goed bereikbaar, denken goed mee. Zaken snel geregeld. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Duurzaamheidsaspect is voor mij puur bijzaak. Maar mooi meegenomen. Voel mij altijd gehoord als ik contact met Vandebron heb. Zeer content.

Piet uit Malden

8.8
04-07-2019

Prima

Anne uit Zeewolde

9.5
04-07-2019

Gedegen, no nonsense groene leverancier(s)

Jorg uit Amsterdam

9.4
03-07-2019

Ga zo door

Cornelis uit Volendam

9.5
02-07-2019

We hebben een goede band met elkaar en we werken ook goed samen betreffende onze energiebeurzen o.a voor een plaats met een stand voor jullie op onze energiebeurzen in de regio van Volendam- Purmerend en omgeving en wat mij betreft voor een nog lange periode. Zonnige Groetjes Cor Kempers Volendam

René uit Dordrecht

10
01-07-2019

Sinds jaar en dag ben ik lid van Odin en daar was ook mijn eerste kennismaking met uw bedrijf! Wat een geweldig bedrijf, daarom wil ik dit belonen met hoge cijfers, ben echt uitermate tevreden met uw als stroomleverancier!

Anno Bos uit Eelde

9.4
30-06-2019

Prima, snel geholpen

Loading ...
Home

Beoordelingen

Zo beoordelen onze klanten Vandebron

Bij Vandebron worden we blij van onze klanten. En dat is gelukkig wederzijds! Lees in de onderstaande reviews ervaringen van Vandebron-klanten en hun beoordeling over onze diensten en service.

8,8

97% beveelt ons aan
Op basis van 1198 beoordelingen
https://klantenvertellen.nl/
Duurzaamheid
9,0
Klantvriendelijkheid
8,9
Overstapproces
9,0
Prijs-kwaliteitsverhouding
8,6