jeannette uit Tarragona

10
18-04-2019

ik denk dat jullie super vriendelijk zijn, en goede profesionals. ik stel het erg op prijs dat jullie iets aan het milieu doen. en hoop dat jullie dit nog jaren lang blijven doen, en steeds meer groene energie laten gebruiken. fijn dat jullie in een land wonen waarin dit gesteund wordt, want hier in spanje gebeurd dit niet.

roel uit Haarlem

8.3
17-04-2019

Vriendelijk contact, duidelijke informatievoorziening, maar terugbetaling van teveel betaalde is traag (en na 6 weken nog steeds niet uitgevoerd...)

Cezanne uit Eindhoven

10
05-04-2019

Mijn gezin is nu inmiddels twee jaar lid bij Vandebron en hebben zojuist ons contract met drie jaar verlengd. We zijn ontzettend tevreden! In de eerste plaats kwamen we bij Vandebron uit vanwege het groene aspect. En toen we vervolgens merkten hoe fijn de communicatie is met de mensen die er werken, wilden we graag blijven. Ieder gesprek die we hebben gehad was persoonlijk, warm, vriendelijk, positief, ontspannen, behulpzaam.. gewoonweg heel fijn. Alsof je met een bekende van je aan de telefoon zit.

Dorine uit Leiden

8
04-04-2019

fijn om zelf te kunnen kiezen waar je energie vandaan komt, dichtbij huis.

Jeffrey uit Gemert

9.2
03-04-2019

Vandebron is een uitstekend concept om tegen een gelijkwaardige prijs een steentje bij te dragen aan de toekomst van onze kinderen. Samen een vuist maken naar de grote energiemonsters en duurzaam bezig zijn voor een beter milieu.

Miguel uit Rotterdam

10
03-04-2019

Happy to be a client!

Carla uit Den Haag

10
25-03-2019

Heel blij met de écht groene energie en prima service en prins/kwaliteit!!!

Eddy uit UTRECHT

8.4
19-03-2019

alles gaat goed. Zonnepanelen leveren veel op, en daar krijg ik veel geld van terug. Ook het maandelijks tarief werd terug gedraaid. Goed service. Ga zo door. Eddy

Caroline uit Zwolle

10
18-03-2019

Ik ben laaiend enthousiast! Verlengen of aanmelden kán niet makkelijker en áls hè ergens niet uitkomt, bel je op en krijg je altijd iemand liefs aan de lijn. En dat, terwijl je zelf ook nog goed bezig bent qua duurzaamheid. Ik kan niet anders zeggen, jullie zitten sowieso nog 3 jaar aan me vast! (wat een hysterisch bericht, maar is zo😉)

Loading ...
Home

Beoordelingen

Zo beoordelen onze klanten Vandebron

Bij Vandebron worden we blij van onze klanten. En dat is gelukkig wederzijds! Lees in de onderstaande reviews ervaringen van Vandebron-klanten en hun beoordeling over onze diensten en service.

8,8

97% beveelt ons aan
Op basis van 1101 beoordelingen
https://klantenvertellen.nl/
Duurzaamheid
9,0
Klantvriendelijkheid
8,9
Overstapproces
9,0
Prijs-kwaliteitsverhouding
8,6