Carla uit Den Haag

10
25-03-2019

Heel blij met de écht groene energie en prima service en prins/kwaliteit!!!

Eddy uit UTRECHT

8.4
19-03-2019

alles gaat goed. Zonnepanelen leveren veel op, en daar krijg ik veel geld van terug. Ook het maandelijks tarief werd terug gedraaid. Goed service. Ga zo door. Eddy

Caroline uit Zwolle

10
18-03-2019

Ik ben laaiend enthousiast! Verlengen of aanmelden kán niet makkelijker en áls hè ergens niet uitkomt, bel je op en krijg je altijd iemand liefs aan de lijn. En dat, terwijl je zelf ook nog goed bezig bent qua duurzaamheid. Ik kan niet anders zeggen, jullie zitten sowieso nog 3 jaar aan me vast! (wat een hysterisch bericht, maar is zo😉)

Annemiek uit Broek in Waterland

7.8
14-03-2019

Prima. Wel nog een vraag. Ik heb en wil geen slimme meter, maar ik wil wel graag mijn verbuirk bijhouden. Dat moet ik nu een beetje knullig in een eigen excellente doen. Het zou heel fijn zijn, als ik dit gewoon op de site zou kunnen doen. Bij de NUON kon dat wel. Ik wil daar uit principieel overwegingen niet naar terug (duurzaamheid), maar zij hadden in de klantportal wel nuttige/mooie tools. Misschien toch eens kennis van nemen en proberen op dat gebied jullie site wat meer op te plussen. Groet, Annemiek

Ronieke uit BARNEVELD

9.8
12-03-2019

Positief! Goed geholpen aan de lijn. Alle vragen waren beantwoord. Fijn dat er mailtjes worden gestuurd en als je contract bijna verloopt dat er dan gebeld wordt met de opties die er zijn. Top! :)

jannis uit uitwellingerga

8.8
07-03-2019

plaats binnenkort zonnepanelen, ben benieuwd hoe het gaat met de teruglevering

Andrej uit Amsterdam

9.4
05-03-2019

Good experience, no issues.

Klaas uit Maasland

9
05-03-2019

Prettige samenwerking.Wordt altijd keurigte behandeld als ik een vraag heb.

Sven uit Diemen

10
04-03-2019

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg.

Loading ...
Home

Beoordelingen

Zo beoordelen onze klanten Vandebron

Bij Vandebron worden we blij van onze klanten. En dat is gelukkig wederzijds! Lees in de onderstaande reviews ervaringen van Vandebron-klanten en hun beoordeling over onze diensten en service.

8,8

97% beveelt ons aan
Op basis van 1094 beoordelingen
https://klantenvertellen.nl/
Duurzaamheid
9,0
Klantvriendelijkheid
8,9
Overstapproces
9,0
Prijs-kwaliteitsverhouding
8,6