Goeie energie, altijd bij de hand

Met de Vandebron Thuis App heb je altijd en overal controle over je energierekening en inzicht in je energieverbruik. Zoals met onze Groene stroom-voorspeller en ons dynamisch energiecontract.

Slimme energie-oplossingen

Slimme energie-oplossingen in de app

Bij Vandebron helpen we je om slimmer met je energieverbruik om te gaan. Zelfs met een vast contract kun je nóg groener energie verbruiken, door je apparaten aan te zetten juist als de zon schijnt of de wind waait. Om het je makkelijk te maken, vind je handige oplossingen in de thuis-app van Vandebron.

Met de Vandebron Thuis app

Updates

Ontvang je relevante updates in één overzicht

Verbruiksinzicht

Kun je je energieverbruik inzien en krijg je advies over het verloop van je verbruik

Energiezaken

Heb je grip op je termijnbedrag en wijzig je eenvoudig je gegevens

Groene stroom-voorspeller

Vind het beste moment voor het gebruik van stroom via de Groene stroom-voorspeller. Zie wat het groenste moment is om bijvoorbeeld je wasmachine of vaatwasser aan te zetten. Dit kan voor zowel vandaag als morgen en laat zien hoe de stroom wordt opgewekt.

Ben je (nog) geen klant bij Vandebron? Via onze Elektrisch rijden-app is de Groene stroom-voorspeller voor iedereen in te zien.

Dynamisch energiecontract

Bij de nieuwe dynamische contracten van Vandebron betaal je de inkoopprijs van energie. Elke dag vanaf 13:00 uur vind je in de Thuis-app de stroomtarieven voor de dag erna, en voor gas om 06:00 uur van de dag zelf.

Klik hier voor informatie over dynamische energiecontracten

Wat onze klanten zeggen

Al 200.000 huishoudens kiezen voor 100% groene stroom van Vandebron. Lees hier wat hun ervaringen zijn.

Tot volle tevredenheid client.

'Vanaf de oprichting zijn wij client. Tot volle tevredenheid. Na aanschaf van zonnepanelen en een hybride warmtepomp kunnen wij ons verbruik dagelijks volgen. Op de handige app zien wij dat ons gasverbruik drastisch naar beneden is gegaan en ons toegenomen elektrisch verbruik voor een groot deel wordt gecompenseerd door zelf opgewekte zonne-energie.' - Wim uit Rijswijk

Betrouwbare en betaalbare leverancier

'Energie wordt geleverd tegen een goede prijs. Gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen. Bovendien geeft de app duidelijke info.'- Teus uit Utrecht

Stabiel, snel, vriendelijk, gewoon top.

Altijd goed bereikbaar. Snel en vriendelijk. Denken altijd met je mee en helpen waar nodig. App is goed en overzichtelijk. Ga zo door. Aanrader voor iedereen.'- Samuel uit Ede

   

Download de Vandebron Thuis App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play