Snel naar

Je auto opladen met Vandebron

Als er een zekerheid is bij het hebben van een auto, is dat hij op een zeker moment vol moet. Vroeger met benzine, tegenwoordig met elektriciteit. Het opladen van je auto doe je met een laadpas en een geschikt oplaadpunt. Met een Vandebron laadpas kun je je laadpaal thuis activeren, maar kun je ook bij duizenden laadpunten in heel Nederland en een groot deel van Europa je elektrische auto opladen. Vraag nu snel je laadpas aan of vind een geschikt laadpunt op onze laadpalenkaart.

Vandebron laadpas

Met de laadpas van Vandebron heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa, zoals in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België. Je betaalt € 3,50 (incl. btw) per maand abonnementskosten en betaalt geen éxtra kosten per laadsessie. Ben je klant van Vandebron? Dan betaal je voor je laadpas slechts € 1,50 (incl. btw) per maand. En je kunt zo vaak laden als je wilt. Daar krijgen wij goeie energie van!

Laadpas aanvragen

Laadpunten vinden met de app

Met de Vandebron-app zie je in een oogopslag de beschikbare laadpalen in de buurt, mét bijhorende laadtarieven. Daarnaast heb je snel en makkelijk inzicht in je laadsessies en kosten en kun je in één handeling betalen voor laden en parkeren.

Meer informatie