Groene energie op elk moment

Bij Vandebron hebben we een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Maar waar komt groene stroom vandaan als de wind niet waait? En de zon niet schijnt? Wat ons betreft is dit de start van hoofdstuk 2 van de energietransitie: wij willen met behulp van slimme technologie 100% groene energie, 100% van de tijd beschikbaar maken.

Slimme innovaties als oplossing

Door het ontwikkelen van slimme oplossingen maken we het mogelijk dat je overal en op elk moment gebruik kunt maken van groene energie, ook als er niet genoeg wordt opgewekt. En als er meer groene energie wordt opgewekt dan nodig, moeten we dat volledig benutten. Hiermee zorgen we ervoor dat de vraag naar energie naadloos aansluit op het aanbod van groene energie. Dát is de toekomst.

Oplossingen van de toekomst

Slim & groen laden

Je auto overdag laden zodat je 's avonds kunt rijden op de zon

Verbruik slim afstemmen

Door bijvoorbeeld je wasmachine te laten draaien als de wind waait

Energie slim verdelen

Groene energie thuis opslaan en beter verdelen

Vraag en aanbod altijd in balans

Op dit moment is nog vaak fossiele energie nodig om het energienet in balans te houden. Bij Vandebron zetten we vol in op slimme oplossingen om deze fossiele energie buitenspel te zetten. Zo kun je bij ons je elektrische auto slim laden, ontlasten we het energienet met het aan-/uitzetten van wind- en zonneparken en houden we ons bezig met de opslag van groene energie. En we zijn nog lang niet klaar.

100% groene energie, 100% van de tijd. Dát is de toekomst.

'