Zonne-energie van Autogroep Twente Harbrinkhoek

Naast zijn passie voor het verkopen en onderhouden van Hyundai auto’s heeft Gerben Lesscher ook een passie voor duurzaamheid. Zo zegt hij: ‘Ik vind het belangrijk dat je geen andere bronnen nodig hebt om jezelf te voorzien van stroom.’ Om deze reden heeft hij zonnepanelen op zijn garages in Enschede, Harbrinkhoek en Hengelo aangelegd. Deze drie vestigingen zijn in totaal voorzien van 1080 zonnepanelen. Naast hun eigen verbruik wekken ze voor ruim 160 huishoudens goeie energie op.

Meer over deze bron

De reden dat Gerben slechts Hyundai auto’s verkoopt, is omdat hij de missie van het merk erg inspirerend vindt. Zo vertelt Gerben dat Hyundai het groenste merk van de wereld wil worden. Zelf is Gerben ook volop bezig met het zoeken naar oplossingen om zijn bedrijf volledig te verduurzamen en zelfvoorzienend te worden.

Wil je goeie energie van Autogroep Twente in Harbrinkhoek? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op voor een persoonlijk energie aanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.