Snel naar

Wat is 100% Groen Laden?

100% Groen Laden is het duurzame totaalpakket van Vandebron waarbij je een laadpaal aanschaft in combinatie met een energiecontract en deelname aan Slim Laden. Jouw elektrische auto laadt hierdoor op met groene energie van Nederlandse bodem én je draagt ook nog eens bij aan het balanceren van het energienet.

Gelijk aanvragen

Het totaalpakket van 100% Groen Laden

Een laadpaal voor thuis

Krijg €100,- excl. btw korting op je laadpaal voor thuis

Een Vandebron energiecontract

Minimaal 1 jaar 100% duurzame energie uit Nederland van Vandebron

Deelname aan Slim Laden

Help het net te balanceren met jouw elektrische auto en verdien geld

Een laadpaal van Vandebron

Met een Vandebron laadpaal voor thuis heb je de mogelijkheid om je elektrische auto voor de deur op te laden. Met ons volledige data- en serviceabonnement heb je ook nog eens het gemak van 24/7 hulp bij problemen en kun je gebruik maken van Slim Laden. Daarnaast heb je daarmee volledig inzicht in je energieverbruik.

Meer over onze laadpalen

Wie kan er meedoen?

Je komt in aanmerking voor 100% Groen Laden als je naast de aanschaf van je laadpaal een energiecontract bij Vandebron afsluit en minimaal een jaar energie afneemt. Dan krijg je de korting van € 100,00 excl. btw op de aanschaf van je laadpaal. Het energiecontract mag niet ontbonden worden tijdens de wettelijke bedenktijd en dient in te gaan binnen zes maanden na de installatie van je laadpaal.

Lees de actievoorwaarden

Na mijn aanmelding

Je vraagt 100% Groen Laden aan op onze website en ontvangt op basis van je aanmelding een initiële offerte. Hierna vragen we je een schouwformulier in te vullen waarin we jou om specifieke informatie vragen over onder andere je meterkast en het traject van de laadpaal naar de meterkast. Op basis van de schouw stellen we een definitieve offerte op. Hier wordt de beoordeling gemaakt of je volgens de voorwaarden in aanmerking komt voor 100% Groen Laden. Als je in aanmerking komt sluiten we een energiecontract met je af en regelen we de overstap!

Aanvragen