Lokaal compenseren

Heb je een project dat je graag wil aandragen voor ons Lokaal compenseren-programma waarmee Nederland weer een stukje groener wordt?

Meld project aan

Lokaal compenseren met Vandebron

Bij Vandebron hebben we een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Dat betekent ook zo duurzaam mogelijk verwarmen. Gelukkig gaan er steeds meer huizen van het gas af, maar een flink aantal huishoudens verwarmt nog met gas. En dat is allesbehalve duurzaam. Daarom compenseren we het gasverbruik van onze klanten via lokale duurzame initiatieven in Nederland.

Groene, lokale projecten in Nederland

Inmiddels hebben we al samen met Trees for All het eerste Vandebron-bos aangeplant en ondersteunen we ook andere groene, lokale projecten. Daarmee dragen we samen met onze klanten actief bij aan een duurzamer en groener Nederland en weten we precies waar ons geld in wordt geïnvesteerd.

Draag een project aan

Naast de samenwerking met Trees for All, willen we jou als Vandebron-klant ook de mogelijkheid geven om lokale projecten aan te dragen. Dit kan je eigen project zijn, maar ook van een bekende of een initiatief dat je graag een handje wil helpen. Als het maar bijdraagt aan het vergroenen van Nederland.

Meld project aan

Voorwaarden Lokaal compenseren

Het voortbestaan van het project is niet afhankelijk van de financiële bijdrage van Vandebron

Vandebron ontvangt het meest recente jaarverslag en KVK-uittreksel

Vandebron heeft de mogelijkheid om mee te beslissen in welk specifieke project wordt gefinancierd

Het project of de stichting moet een ANBI-status hebben