HomeEnergiebronnen

Windenergie van Windpark Lemmer

Windenergie van Windpark Lemmer

Toen windenergie nog in de kinderschoenen stond, was de familie De Wolff er al bij. In 1993 plaatsten zij hun windmolens in het Friese polderlandschap. In Lemmer staan ook twee windmolens van de familie De Wolff. En de goeie energie die ze daarmee opwekken, wordt verkocht via Vandebron.

Meer over deze bron

Pioniers in windenergie
Steeds meer bedrijven en boeren in de regio wilden zelf hun energie opwekken. Daarom ging het bedrijf van de familie De Wolff meer windmolens bouwen en plaatsen. Door de ervaring van de jaren werden de turbines en projecten steeds groter en krachtiger. Inmiddels heeft de firma ruim driehonderd windmolens en meerdere windparken geplaatst op locaties verspreid door het land.

Goeie energie uit Lemmer
De duurzame stroom die wordt opgewekt met de twee windmolens, deelt de familie De Wolff via Vandebron. Misschien in de toekomst ook wel met jou. Nieuwsgierig geworden? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.