HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Evert Robbemont

Zonne-energie van Evert Robbemont

Evert is een echte ondernemer. Met zijn bedrijf, Robbemont Mechanisatie, houdt hij zich bezig met de verkoop en reparatie van landbouwmachines en trekkers. Niet gek dus dat zijn klantenbestand vooral bestaat uit akkerbouwers, veehouders en loonwerkers. Ook is hij bezig met allerlei duurzame ontwikkelingen, zoals een beregenaar die werkt op elektriciteit in plaats van op diesel. Op het dak van zijn bedrijf liggen 1200 zonnepanelen, die goeie energie opwekken voor 60 huishoudens.

Meer over deze bron

Boerenzoon uit Smilde
Ondanks dat Evert geen boerenbedrijf heeft, is hij wel opgegroeid in een akkerbouwbedrijf. Omdat zijn vader boer was, weet hij goed wat de klanten van zijn mechanisatiebedrijf willen. Maar hij heeft niet alleen te maken met veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Hij levert ook aan hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven en hobbyisten.

Goeie energie voor 60 huishoudens
In zonnepanelen heeft Evert altijd interesse gehad. Met zijn 1200 zonnepanelen voorziet hij zijn hele bedrijf van stroom. Alle energie die hij teveel produceert, kan hij verkoopt hij via Vandebron! Hij heeft genoeg voor 60 huishoudens. Ook goeie energie van Evert? Meld je dan snel aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.