Zonne energie van het Zonnecollectief

Vandebron gelooft in een toekomst waarin we niet alleen minder, maar ook slimmer energie verbruiken. Door energie te delen, bijvoorbeeld! Daarom hebben we het Zonnecollectief opgezet, waarmee consumenten zonne-energie kunnen verkopen. Zo word je beloond voor je bijdrage aan een groener energienet. Dankzij je bijdrage aan het Zonnecollectief, werken we samen toe naar 100% duurzame energie in Nederland!

Meer over deze bron

Hoe werkt het Zonnecollectief?
Als je je eigen zonnepanelen hebt en meer zonne-energie opwekt dan je verbruikt, kun je je aansluiten bij het zonnecollectief. Jouw overproductie wordt dan automatisch verkocht voor 10,5 cent per kWh. Daarnaast krijg je ook nog 50% procent korting op de vaste leveringskosten. Ben je als klant van Vandebron al op een andere bron aangesloten, dan kun je tussendoor helaas niet zomaar wisselen.

Wil je klant worden of je huidige contract verlengen en ben je geïnteresseerd in het Zonnecollectief? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk energieaanbod van 1 jaar met vaste tarieven bij het Zonnecollectief van Vandebron.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.