HomeEnergiebronnen

Windenergie van Windpark Rijnwoude

Windenergie van Windpark Rijnwoude

Langs de N11 ter hoogte van Alphen aan den Rijn staan sinds 2007 de vier windturbines van Windpark Rijnwoude. Het windpark is ontwikkeld door Prodeon, wat staat voor Projectorganisatie voor Duurzame Energieopwekking in Nederland.

Meer over deze bron

Van windparken, tot bio-energie
Windpark Rijnwoude is ontwikkeld door Prodeon, wat staat voor Projectorganisatie voor Duurzame Energieopwekking in Nederland. Prodeon is hetzelfde bedrijf wat achter de bio-energie StortStroom in Ermelo zit, die ook aangeboden wordt via Vandebron. Naast de productie van deze bio-energie uit stortplaatsen, houdt Prodeon zich bezig met windenergie. Op dit moment is het bedrijf op acht plaatsen in Nederland windparken aan het ontwikkelen.

Goeie energie van windpark Rijnwoude
Langs de N11 ter hoogte van Alphen aan den Rijn staan sinds 2007 de vier windturbines van Windpark Rijnwoude. Ook goeie energie van windpark Rijnwoude? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.