Zonne-energie van BisoTON

Bij Bisoton in Ede maken ze wanden. Wanden van beton nota bene. Zo groot of klein als je wilt. Als het maar te vervoeren is over de weg. Voor het maken van deze wanden is er een flinke fabriek nodig om alle stappen in het proces te bewerkstelligen. Op deze fabriek ligt een dak met een oppervlak van ruim 9 duizend vierkante meter, dit leent zich uitstekend voor het opwekken van zonne-energie. Met de 1882 zonnepanelen wekt Bisoton voor ruim 150 huishoudens goeie energie op.

Meer over deze bron

Duurzaamheid is een breed begrip en kan zo op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. In de bouwsector is het energieverbruik erg hoog, op dit vlak kan Bisoton in haar moderne fabriek niet veel meer verbeteren. Dit betekent wel dat er op andere punten wordt bespaard. Zo gaan ze bij Bisoton zorgvuldig om met de grondstoffen en materialen die nodig zijn om de producten te maken. De wanden worden direct op maat gemaakt, wat betekent dat er achteraf niet gezaagd hoeft te worden. “Wij maken onze producten zo dat ze stevig zijn en blijven, op die manier gaan ze erg lang mee, dat is ook een vorm van duurzaamheid.” geeft de projectleider aan.

Wil jij ook je energie kopen bij Bisoton? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk energie aanbod of schrijf je direct in.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.