HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Autobas B.V.

Zonne-energie van Autobas B.V.

Bij de autogarage van Bas van den Berg in Nijverdal zijn ze volop bezig met verduurzaming. Via Ernst adviesgroep in Nijverdal is Bas in aanraking gekomen met de mogelijkheden wat betreft het verduurzamen van zijn bedrijf. Samen hebben zij Autobas energieneutraal gemaakt. Zo is Autobas afgestapt van gas, waarbij ze nu gebruik maken van een warmtepomp en hebben ze 648 zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Hij vindt het een geweldig idee om met de ruimte op zijn dak, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen uit de buurt energie op te wekken. Autobas wekt namelijk met zijn zonnepanelen voor ruim 60 huishoudens goeie energie op.

Meer over deze bron

Voorheen werkte Bas in loondienst. Totdat hij drie jaar geleden de mogelijkheid kreeg de garage over te kopen en het bedrijf naar eigen hand kon zetten. Dit was het begin van zijn bedrijf, Autobas. De garage wordt naast Bas draaiende gehouden door drie andere mannen. Als Bas naar de toekomst kijkt, spreekt hij zeker over elektrisch rijden. Echter draait zijn handel op het moment nog op nieuwere occasions. Hierdoor duurt het wat langer voordat de elektrische auto bij hem in trek is. Zijn verwachting is dat de showroom binnen vijf jaar voor minstens de helft aan elektrische auto’s bestaat.

Vind jij ook dat Autobas goed bezig is en wil jij goeie energie van hem? Neem dan contact met ons op voor een energieaanbod of schrijf je meteen in.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.