HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Curfs Logistics B.V.

Zonne-energie van Curfs Logistics B.V.

In het meest zuidelijke puntje van Limburg bevindt zich in Gronsveld het familiebedrijf Curfs Logistics B.V., van Egid en Germaine. Het bedrijf is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen om hun klanten te helpen de logistieke keten te transformeren. Als uitvoerder van het fysieke distributieproces staat innovatie, duurzaamheid en toekomstgerichtheid bij Curfs Logistics voorop. Zo ook de aanschaf van 1500 zonnepanelen op de daken van hun magazijnen. In totaal wekken de panelen genoeg op om meer dan 100 huishoudens van duurzame energie te voorzien.

Meer over deze bron

Het familiebedrijf Curfs is door de ouders van Egid en Germaine opgericht in 1961, waarbij in de beginjaren voornamelijk fruit en melk werd vervoerd. Inmiddels heeft de familie zich ontwikkeld tot logistieke dienstverlener voor bedrijven in veel verschillende sectoren. De innovatieve aanpak staat altijd voorop. Daarom ook de keuze voor zonnepanelen, meegaan met de tijd hoort erbij. Tevens merken ze dat de vraag vanuit klanten ook toeneemt. ‘We merken dat klanten een duurzame bedrijfsvoering belangrijk vinden, zelf vinden we het ook belangrijk om mee te denken over duurzame oplossingen. Ook omdat onze sector zorgt voor veel uitstoot.’’

In de toekomst hoopt Curfs Logistics BV verder uit te breiden, de locatie van het bedrijf ligt ideaal voor de gehele Benelux en Duitsland. Hoe meer bedrijfspanden, hoe meer ruimte voor zonnepanelen. De uitbreiding van het bedrijf betekent dus ook uitbreiding in groene energie opwek, waarmee Curfs Logistics de energietransitie stimuleert.

Wil jij ook onderdeel zijn van de energietransitie? Neem dan contact op voor een persoonlijk aanbod of schrijf je direct in.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.