Zonne-energie van Bouwbedrijf Andree

In Friesland, bij Winsum, ligt de thuisbasis van het bouwbedrijf van Andries Andree. Hij werkt zowel op de werkplaats in Winsum als op projecten door het hele land. Op het dak van de loods waarin zijn werkplaats zich bevindt, heeft hij 252 zonnepanelen laten plaatsen, waarmee hij via Vandebron ongeveer twintig huishoudens van goeie energie kan voorzien.

Meer over deze bron

Bouwbedrijf Andree richt zich vooral op het verbouwen van woningen. Hiervoor werkt hij, of iemand van zijn personeel, vaak op locatie. Maar een werkplaats kan natuurlijk niet ontbreken. Hierop heeft Andries de zonnepanelen laten plaatsen. En toevallig (of niet), staat deze werkplaats naast de loods van Wiep Kramer, die ook zonne-energie levert via Vandebron!

Andries runt het bedrijf al vijftien jaar. In die tijd heeft hij om zich heen veel zien veranderen, waaronder de behoeften en wensen van zijn klanten. ‘Ik krijg steeds meer vragen over duurzaamheid’, zegt Andries. ‘De klanten worden steeds kritischer!’ Duurzaamheid wordt dus steeds belangrijker, ook vanwege het feit dat Andries drie kleine kinderen heeft. Hij vindt het erg belangrijk om de wereld netjes door te geven aan de volgende generatie. Daarom is hij van plan om ook op de rest van het dak zonnepanelen te plaatsen. Wil jij hieraan je steentje bijdragen? Vraag dan nu een persoonlijk energie aanbod aan en wie weet ontvang jij binnenkort goeie zonne-energie van Andries Andree!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.