HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Pieter van Overveld

Zonne-energie van Pieter van Overveld

Pieter en Jacqueline van Overveld wonen bijna in België. Sterker nog, een deel van hun grond ís België. Hun zonnepanelen liggen echter in Nederland en wekken energie op voor zo’n 40 huishoudens.

Meer over deze bron

Samen het bedrijf runnen
Pieter woont al zijn hele leven op de boerderij net buiten Roosendaal en nam het bedrijf over van zijn ouders. Jacqueline groeide ook op een boerderij op, maar aan de andere kant van de stad. Samen runnen ze al sinds 1995 dit gemengde bedrijf.

Goeie energie uit Roosendaal
Vanuit hun erf kun je ze net zien staan, de windmolens van Roosendaalse Vliet. Vrienden en familie deden mee in de realisatie hiervan en inspireerden Pieter en Jacqueline om ook in groene energie te investeren. En dan deden ze. Ze installeerden 776 zonnepanelen op hun daken. En zo komt er naast aardappelen, suikerbieten, graan, cichorei en maïs, nu ook zonne-energie uit Roosendaal. Enthousiast geworden? Schrijf je snel in. Wie weet krijg jij straks ook goeie energie Vandebron.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.