Zonne-energie van de familie Vermeulen

In het Brabantse Ossendrecht staat het familiebedrijf van de familie Vermeulen. De ouders van Arjan en zijn broer Johan hebben het tuin- en akkerbouwbedrijf opgezet, waar nu ijsbergsla, prei en broccoli worden verbouwd. Arjan en Johan runnen samen de boerderij. Daarnaast hebben ze een landbouwmechanisatiebedrijf, waarvan de daken vol liggen met 780 zonnepanelen. En de goeie energie die hij ermee opgewekt? Die verkoopt hij via Vandebron!

Meer over deze bron

Een écht familiebedrijf
Vanaf het bedrijf kun je het industriegebied van Antwerpen haast zien liggen. Naast Arjan en zijn broer, werkt de volgende generatie ook al mee. Thomas, Michiel en Bart zijn van plan om ooit het bedrijf over te nemen. Ze werken hard, maar ze houden het wel Brabants gezellig. Duurzaamheid is ook belangrijk voor de familie. Daarom liggen er sinds kort zonnepanelen op het dak van het mechanisatiebedrijf.

Goeie energie uit Ossendrecht
Sinds 2017 liggen de zonnepanelen er. En met die panelen wekt de familie Vermeulen genoeg op voor 50 huishoudens. Ook goeie energie uit Ossendrecht? Doe snel de energiecheck.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.