HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Familie Haarhuis

Zonne-energie van Familie Haarhuis

Peter Haarhuis is een vastgoedinvesteerder uit het Overijsselse Harbrinkhoek. Hier heeft hij op een van zijn panden maar liefst 276 zonnepanelen geïnstalleerd. ‘Het hele dak ligt vol!’ zegt Peter enthousiast. En de goeie energie die deze panelen opwekken, kun je nu inkopen via Vandebron.

Meer over deze bron

‘Het plan begon thuis: ik wilde mijn eigen dak volleggen met zonnepanelen.’ legt Peter uit. ‘Maar omdat ik in een monument woon, bleek dat niet mogelijk.’ Toen daarnaast ook nog plannen kwamen voor een zonneweide naast zijn huis, waar Peter het niet mee eens was, kwam hij op het idee om het dak van een van zijn panden, die hij verhuurt aan een leverancier van lesbenodigdheden voor ROC colleges, vol te leggen met panelen.

Met de opwek van deze zonnepanelen kan Peter ruim twintig huishoudens van goeie energie voorzien. Wil jij hier een van zijn? Schrijf je dan nu in voor goeie stroom van Peter Haarhuis via Vandebron!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.