Direct naar

Jennifer Hoffman is vóór, net als wij

33% van alle stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. In 2030 moet dit 70% zijn. We geloven dat dit kan, maar daarvoor hebben we wel iedereen nodig! Door te kiezen voor écht groene stroom uit Nederland maak je al een groot verschil. Je helpt grijze energieleveranciers buitenspel te zetten en weet zeker waar je energie vandaan komt. Als klant van het eerste uur is Jennifer enorm gedreven om ons te helpen bij onze missie. Doe je ook mee?

Bekijk de video

Huidige situatie energiemarkt

De huidige situatie in de energiemarkt is extreem. Zulke hoge prijzen hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Met onze campagne willen we een positief geluid laten horen en laten zien dat we alles op alles moeten zetten om samen richting 100% groen te bewegen. Een langetermijnvisie is wat ons betreft essentieel om deze crises aan te pakken. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de markt? Neem een kijkje op ons nieuwsoverzicht.

Naar nieuwsoverzicht

Energieplatform met een missie

Bij Vandebron werken we elke dag vol goeie energie aan onze missie: zo snel mogelijk 100% groene energie in Nederland. We willen de energiemarkt eerlijker, innovatiever en duurzamer maken met écht groene energie uit Nederland en slimme technologieën waarmee we het energienet in balans kunnen houden. Benieuwd hoe we dit doen?

Lees meer over onze missie

Seintje als prijzen dalen

Vanwege de hoge energieprijzen is het niet verstandig om nu een nieuw energiecontract af te sluiten en de hoge tarieven voor een langere tijd vast te leggen. Uiteraard hopen we je in de toekomst als klant bij Vandebron te verwelkomen. Wil je een seintje wanneer de prijzen weer gaan dalen? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Geef me een seintje

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 200.000 huishoudens hebben de overstap gemaakt naar écht groene energie uit Nederland en dragen via slimme oplossingen bij aan het versnellen van de energietransitie.

Echte groene stroom, goede tarieven en bereikbare klantenservice

'Echte groene stroom, CO2 wordt hier in NL gecompenseerd ipv vage projecten in verre landen, goede tarieven ook voor terugleveren (zonnepanelen). Duidelijke website, duidelijk over tarieven, geen kleine lettertjes. En bereikbare klantenservice, je hebt snel iemand aan de lijn en je wordt goed en vriendelijk geholpen. Ik krijg allerlei goedkopere aanbiedingen maar voor een klein prijsverschil kies ik voor duurzaamheid, kwaliteit en service.' - Ad uit Den Haag

Betrouwbaar en duurzaam

'Ik heb goede ervaringen met Vandebron. Betrouwbare leverancier van duurzame energie. Ook wisselen naar dynamisch contract ging heel soepel.' - Hans uit Delfgauw

Duurzaam

'Vandebron staat garant voor duurzaamheid. Voor mij het belangrijkste gegeven in de strijd tegen klimaatverandering. Het gebruik van schone energie komt op de eerste plaats.' - Geertruida uit Leimuiden