HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van E-Mobility Energy

Zonne-energie van E-Mobility Energy

Op het dak van de Sligro in Den Haag heeft E-mobility Energy een solarpark gerealiseerd met uit 833 zonnepanelen. Dit solarpark produceert genoeg om zo’n 75 huishoudens van goeie energie te voorzien.

Meer over deze bron

Rogier, verantwoordelijk voor het solarpark, vertelt met trots over de realisatie van het project. ‘Bij dit solarpark hebben we de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden in acht genomen, zodat dit solarpark zeker 25 jaar mee kan en veilig is.’

Bij E-Mobility Energy streven ze naar een duurzaam bedrijfsleven met een enorme groene voetafdruk. Om deze toekomstvisie daadwerkelijk te kunnen realiseren, biedt E-mobility Energy zonne-installaties aan voor ondernemingen met veel beschikbaar dakoppervlak. Zo bieden ze bedrijven de mogelijkheid om op een verantwoordelijke en rendabele manier te ondernemen. En daarnaast dragen ze natuurlijk bij aan de verduurzaming van Nederland.

Wil jij ook energie afnemen van E-mobility Energy? Schrijf je direct in of neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.