HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Verduijn-Cromwijk

Zonne-energie van Verduijn-Cromwijk

Op het platteland in Dalfsen bevindt zich de Maatschap Verduijn-Cromwijk, de veehouderij van Jan Peije en zijn familie. Wanneer je dit erf op komt, zie je meteen de zonnepanelen op het dak van de stal liggen. Jan Peije geeft aan dat hij en zijn familie altijd zoeken naar manieren om innovatief en duurzaam te ondernemen. Omdat ze graag zelfvoorzienend wilden zijn, hebben ze in 2014 geïnvesteerd in het plaatsen van zonnepanelen. Later hebben ze besloten om het gehele dak vol te leggen. Hierdoor kunnen ze naast hun eigen verbruik nog 75 huishoudens van groene energie voorzien.

Meer over deze bron

‘Oud worden is mooi, oud zijn niet,’ zei de oma van Jan Peije altijd. Zo wil de familie Verduijn-Cromwijk blijven werken aan de groei van dit bedrijf, al mag het fysieke aspect van hun werk de komende jaren wel wat afnemen. Het is volgens de familie belangrijk om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen, mits dit binnen het plaatje van het bedrijf past. Investeren in zonnepanelen is daarom een logische keuze voor hen geweest.

Wil jij ook duurzame energie van Maatschap Verduijn-Cromwijk? Schrijf je nu dan in of neem contact met ons op voor een persoonlijk energie aanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.