HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Holland Energiegroep

Zonne-energie van Holland Energiegroep

Bas en Carsten zijn zowel kameraden, als echte ondernemers, als de grondleggers van E-Unit Nederland. Op het bedrijventerrein in Arnhem staan 42 energie- en CO2-neutrale E-Units. Deze E-Units beschikken over 2500 zonnepanelen op het dak en 500 zonnepanelen aan de gevel. Met deze zonnepanelen wekken de vrienden, naast het verbruik van de units, genoeg goeie energie op voor ongeveer 300 huishoudens.

Meer over deze bron

De vriendschap tussen Bas en Carsten is in de bouwmarkt ontstaan. Hier raakten zij aan de praat over hun passie: het ontwikkelen van duurzaam vastgoed. ‘Wij doen dit omdat we het echt leuk vinden’, zegt Bas. Al voordat de financiering rond was, hadden de vrienden de grond gekocht. Ondanks dat ze alles rond hebben gekregen, vond de bank het een gewaagde actie.

Naast de zonnepanelen beschikt E-Unit Arnhem over meer innovatieve energieoplossingen zoals 2 windmolens, een accu opslag van 1 megawatt, een ijswater warmtepomp en 54 laadpunten. Goed bezig dus!

Ook goeie energie ontvangen van Bas en Carsten? Meld je dan nu aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.