HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Bulbspaces

Zonne-energie van Bulbspaces

Erik Paulus heeft een groen hart. En dit groene hart uit zich in BULB Spaces, waar hij een kantoor heeft opgezet voor kleine en jonge bedrijven om gebruik te maken van een groene werkplek. ‘Als het maar goed is voor het milieu, ik doe mee!’ Op het dak van de voormalige bollenschuur liggen 1650 zonnepanelen waarmee voor ruim 150 huishoudens goeie energie wordt opgewekt.

Meer over deze bron

Erik heeft geen zin om te wachten op de deadline om te vergroenen. ‘Wat je kunt doen, moet je doen,’ vindt hij. Toen er een bestemmingsplan moest komen voor de voormalige bollenschuur ontstond er
langzamerhand een werkplek voor kleine, jonge bedrijven. Volgens Erik is het goed voor jonge bedrijven om zich in een groene omgeving te begeven. ‘Werken doe je zo veel, zorg er maar voor dat het goed, leuk en gezellig is. En dat je op een lekkere plek zit!’ Er is ruimte voor de bedrijven om met elkaar te sparren en ideeën uit te wisselen. Verder zitten ze geregeld samen om de werkplek nog verder te optimaliseren en verduurzamen.

Wil jij je ook nu inzetten voor de energietransitie? Schrijf je dan in voor goeie energie van Bulbspaces B.V. of vraag naar een persoonlijk energieaanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.