HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van de familie van de Westeringh

Zonne-energie van de familie van de Westeringh

Met z’n allen een boerenbedrijf runnen: in het geval van de familie van de Westeringh is dat de normaalste zaak van de wereld. In 2000 namen Ben en Henk de boerderij in Zeewolde over van hun ouders. Ze verbouwen er allerlei gewassen: tulpen, aardappels, uien, erwten en nog veel meer. De familie van de Westeringh wekt met hun zonnepanelen goeie energie op voor meer dan 55 huishoudens.

Meer over deze bron

Het boerenbedrijf runnen met de hele familie
De broers Ben en Henk namen in 2000 de boerderij over van hun ouders. Van alles wordt er verbouwd: tulpen, aardappels, uien, erwten, graan en suikerbieten. In de winter staat de kas vol met tulpenbollen, waarmee ze duurzaam bloemen kweken. Ook de vrouwen van de agrarische ondernemers helpen mee. Op een trekker rijden doen ze niet, maar de boekhouding en administratie wel! Iedereen doet iets wat hij of zij leuk vindt en goed in is en dat maakt hun bedrijf zo succesvol.

Ook goeie energie van de familie Westeringh?
Met hun zonnepanelen wekken ze goeie energie op voor maar liefst 55 huishoudens. Wil jij daar één van zijn? Schrijf je vandaag nog in.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.