Zonne-energie van Bar Company

Wanneer Tim Wildenbeest en Djordi te Nijenhuis iets doen, dan doen ze het goed. Met hun bedrijf verzorgen ze allerlei soorten drankjes, van koffie tot cocktails, op zo’n 2000 feesten en evenementen per jaar. “We hebben daarbij altijd de wens gehad om duurzaam te ondernemen en wilden met onze stroom niet achterblijven”. Naast biologisch afbreekbare producten, fairtrade ingrediënten en gescheiden afval, is hun hele kantoor voorzien van groene stroom dankzij 160 zonnepanelen op het dak.

Meer over deze bron

Op hun hoofdkantoor, aan de rand van Nijmegen, vind je koffiekarren, smoothie- en cocktailbars. Er wordt daarbij zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. “Wij behoren tot een meer kritische generatie als het op duurzaamheid aankomt en willen onze verantwoordelijkheid nemen als professionele speler in de evenementenbranche”, vertelt Tim. Samen met zijn compagnon Djordi koos hij daarom bewust voor Vandebron. “We wilden er zeker van zijn dat onze leverancier zijn energie niet ‘green-washed”. Dat klanten bij Vandebron precies weten waar hun energie vandaan komt, sprak hun direct aan.

De aanvraag van de zonnepanelen verliep soepel. Sinds september 2018 liggen de zonnepanelen op het dak en nog geen drie maanden later kon de productie beginnen. De aansluiting van de kabels had daarbij wat meer voeten in de aarde, hiervoor moest de hele straat worden opengebroken. “We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en ook direct een dubbele laadpaal laten installeren”, aldus Tim. Inmiddels hebben beide heren een hybride auto voor de zaak staan.

Wil jij ook goeie energie uit Nijmegen? Tim en Djordi hebben plek voor vier huishoudens, dus wees er snel bij!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.