Zonne-energie van Hj Partyservice

Henk Jan Kamphuis vindt dat je van elk moment een feestje moet maken. Daarom begon hij acht jaar geleden zijn bedrijf HJ Partyservice, waar je terecht kunt voor al je feestbenodigdheden. Als jonge ondernemer begon Henk Jan zijn partyservice ooit vanuit huis. Of eigenlijk: vanuit de schuur, namelijk die van zijn ouderlijk huis. ‘Er is altijd iets te vieren, en dat moet je vooral doen!’ vindt hij. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!

Meer over deze bron

Toen hij begon, combineerde hij zijn partyservice nog met werk in scheepsbouwinterieuren, maar het bedrijf groeide snel en nu, acht jaar later, is HJ Partyservice uitgegroeid tot een groot en volwaardig bedrijf, waar hij fulltime aan werkt. Met de groei van het bedrijf was ook meer opslag nodig. Want ja, al die bars, biertafels en springkussens pasten niet zomaar in de schuur. Henk Jan vond een geschikte loods in Biddinghuizen. De loods staat inmiddels vol met benodigdheden voor feesten in alle soorten, maten en thema’s. Toiletvoorzieningen, een koffiebar in de vorm van een kop en schotel, een volledige bruine kroeg en zelfs een rodeostier en een surfsimulator - HJ Partyservice heeft het allemaal. En op wielen!

In 2019 liet Henk Jan zonnepanelen op de daken van zijn opslag leggen om zo zijn eigen bedrijf, maar ook anderen van goeie energie te kunnen voorzien. Met zijn panelen wekt hij genoeg energie op voor 70 huishoudens!

Wil jij duurzame energie ook vieren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk energieaanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.