HomeEnergiebronnen

Windenergie van Johan Gijzenberg

Windenergie van Johan Gijzenberg

Johan is akkerbouwer en woont in Spijk. Sinds 2005 draait zijn windmolen zonder problemen door. “De wind is van iedereen, maar wij pakken ‘m!” is Johan’s motto. Dat is niet alleen voor hem mooi, maar ook voor jou! De energie die hij over heeft, deelt hij namelijk via Vandebron. Zo maak je samen met hem Nederland een stuk groener!

Meer over deze bron

Genieten van de ruimte op het Groninger land
Johan komt uit een echte boerenfamilie. Hij woont in Spijk, maar komt daar niet vandaan. In 1970 verhuisde hij van de Haarlemmermeer naar de provincie Groningen. Daar vond hij veel meer ruimte en land om zijn bedrijf op te zetten. Nog elke dag geniet hij van de ruimte en maakt hij een rondje op zijn paard. Stoppen? Daar denkt hij niet eens aan! Daarvoor vindt hij werken veel te leuk.

Goeie energie voor 350 huishoudens
En hij heeft zijn handen niet alleen in het groen. Al 12 jaar helpen de wieken van zijn molen zijn bedrijf draaiende te houden. De energie die over is, is goed voor 350 huishoudens. Ben jij daar één van? Meld je dan gelijk aan voor de energie van Johan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen problem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.