HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Maatschap Groen en Groen-Prins

Zonne-energie van Maatschap Groen en Groen-Prins

Hun achternaam zegt precies waar Jan en Hanneke voor staan: Groen. Zelf zonne-energie opwekken vinden ze fantastisch, omdat ze zonder dat ze zelf iets hoeven te doen gebruikmaken van de kracht van de natuur. Daarom liggen er nu 466 zonnepanelen op het dak van hun stal. En die energie, die delen ze graag met andere mensen.

Meer over deze bron

Jan en Hanneke delen niet alleen graag hun energie, maar ook hun kennis. Ze geven regelmatig rondleidingen aan mensen van over de hele wereld. Ze vertellen vol passie over de koeien en de werkprocessen op de boerderij. En dat is niet zo gek, want innovatief zijn ze: Jan en Hanneke hebben bijvoorbeeld een mestrobot met waterreservoir die de vloer schoon en goed beloopbaar houdt en een melkrobot die het dierenwelzijn bevorderd. Genoeg te vertellen dus.

Ondanks dat Jan en Hanneke beiden erg druk zijn met het runnen van het bedrijf, heeft Jan
nog een beetje tijd over om deel te nemen aan een bestuur dat samen met de gemeente vergadert over innovaties.

Wil jij ook goeie energie van Jan en Hanneke? Neem dan contact met ons op voor een energieaanbod of schrijf je meteen in.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.