Zonne-energie van Epson Green

Met het hele gezin zijn Ancla, Marcel, Robert en Saskia Wiebering het bedrijf Epson Green VOF begonnen. Naast een mooi familieproject opzetten, willen ze hiermee iets goeds doen voor de wereld. Hiervoor maken ze gebruik van de platte daken op de bouwmarkt en duurzame snoepfabriek ernaast. En natuurlijk de zon! Met de 1146 zonnepanelen op de Karwei en 126 zonnepanelen op de snoepfabriek Corn Candies wekken ze voor meer dan 100 huishoudens goeie energie op.

Meer over deze bron

Familie Wiebering is een echt ondernemers nest. Opa begon ooit met zijn eerste eigen doe-het-zelf winkel wat later inspiratie werd voor de Karwei. Toen het voor alle gezinsleden als een logische stap voelde, zijn ze met zijn vieren een bedrijf begonnen. Saskia geeft aan hoe ze is opgevoed: ‘Hoe kunnen we de planeet anders achterlaten dan hoe we zijn begonnen?’ Ditzelfde idee heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Epson Green, waar de focus ligt op duurzame energie opwek door middel van zonnedaken.

Groene energie is altijd al een belangrijk thema geweest bij de familie Wiebering. In 2003 werden de eerste zonnepanelen bij hen thuis geïnstalleerd, in de jaren daarop werden dat er alleen maar meer. Naast het bijdragen aan duurzaamheid door te investeren in zonne-energie, zijn alle gezinsleden ook op andere gebieden actief. Zo zijn Ancla en Saskia bijvoorbeeld “rebalancing therapeut”. ‘Een positieve bijdrage leveren aan iemands leven, dat is voor ons ook duurzaamheid’ vertelt Saskia enthousiast. ‘Er zijn zoveel wegen naar een meer respectvolle en gezondere wereld. Waarom zou ik daar niet aan bij willen dragen?’

Wil jij de planeet ook graag beter achterlaten en kun jij je vinden in de visie van familie Wiebering? Meld je dan nu aan voor goeie energie van Epson Green of neem contact met ons op voor een persoonlijk energieaanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.