HomeEnergiebronnen

Windenergie uit Molkwerum

Windenergie uit Molkwerum

Toen windenergie nog in de kinderschoenen stond, was de familie De Wolff er al bij. In 1993 plaatsten zij hun windmolens in het Friese polderlandschap. In Molkwerum staat ook één windmolen van de familie De Wolff. Het is een van de oudste windmolens van Friesland, maar wekt voor maar liefst 120 huishoudens stroom op. En die goeie energie wordt verkocht via Vandebron!

Meer over deze bron

Pioniers in windenergie
Steeds meer bedrijven en boeren in de regio wilden zelf hun energie opwekken. Daarom ging het bedrijf van de familie De Wolff meer windmolens bouwen en plaatsen. Door de ervaring van de jaren werden de turbines en projecten steeds groter en krachtiger. Inmiddels heeft de firma ruim driehonderd windmolens en meerdere windparken geplaatst op locaties verspreid door het land.

Goeie energie voor 120 huishoudens
Doordat deze windmolen iets kleiner is dan de andere windmolens van de familie De Wolff, heeft deze ook een lager vermogen. Maar, de molen produceert wel voldoende stroom voor 120 huishoudens. En de goeie energie die wordt opgewekt, kun je kopen via Vandebron. Overtuigd? Vraag dan snel een gratis energiecheck aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.