Zonne-energie van familie van Deelen

Het biologische melk- en pluimveebedrijf van Jaap en Gerda van Deelen staat in het Gelderse de Glind. Er liggen al zo’n zeven jaar zonnepanelen voor het eigen gebruik, maar sinds dit jaar heeft Jaap nog eens 628 panelen geplaatst op de daken van de schuren. Hiermee kan hij via Vandebron bijna 60 huishoudens van goeie energie voorzien!

Meer over deze bron

‘Ik houd van ondernemen en uitdagingen,’ zegt Jaap. ‘Dan kun je zelf bepalen wat je doet. Ik zag een markt in de zonne-energie, en vind dat het goed bij de bedrijfsvoering past.’ Daarom besloten Jaap en Gerda zonnepanelen te laten plaatsen. Daarnaast is het bedrijf sinds twintig jaar biologisch. Vooral het dierenwelzijn is hierbij belangrijk: ‘De kippen hebben nu meer ruimte en krijgen biologisch voer.’ Verder is er een tunnel waar de kippen van de schuur uit naar buiten kunnen, de ruime weide in.

De ondernemende Jaap zit vol ideeën en plannen voor het opwekken van duurzame energie. Wil jij hem helpen te investeren, en de energietransitie versnellen? Schrijf je dan nu in bij Vandebron voor goeie energie van Jaap en Gerda van Deelen!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.