HomeEnergiebronnen

Bio-energie van Orgaworld Amsterdam

Bio-energie van Orgaworld Amsterdam

Bij Orgaworld draait alles om het realiseren van duurzame vooruitgang. Al het organische restafval uit de streek wordt omgezet naar iets goeds! De energie die ze met het verwerkingsproces opwekken, verkopen ze via Vandebron.

Meer over deze bron

Altijd blijven innoveren
In de jaren tachtig van de vorige eeuw begon Orgaworld als klein recyclingbedrijf met composteren en vergisten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een internationale organisatie, met duurzaam opererende fabrieken in Europa en Noord-Amerika. Ze bouwen en runnen hun eigen fabrieken en installaties zelf. Op die manier kunnen ze hun nieuwe ideeën en processen gelijk uitvoeren en blijven ze innoveren. Zo willen ze in de toekomst nog meer doen met alles dat binnenkomt: grondstoffen winnen uit restafval. Grondstoffen die nu nog uit fossiele bronnen als steenkool komen.

Goeie energie van Orgaworld
Alles wordt opnieuw gebruikt. Het water dat bij het proces vrijkomt wordt lokaal gezuiverd en opnieuw bruikbaar gemaakt. Wat overblijft is compost én duurzame energie. Wil je ook goeie energie van Orgaworld? Schrijf je dan snel in!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.