HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Hoff B.V.

Zonne-energie van Hoff B.V.

In Westerhaar staat J.W. Hoff BV, een reparatie- en revisie bedrijf, opgericht in 1996 door Wim en zijn vrouw Hillie. Op het dak van de garage en van de werkplaats liggen in totaal 888 zonnepanelen, deze produceren genoeg goeie energie voor ongeveer 120 huishoudens!

Meer over deze bron

Wim heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Als echte boerenzoon was hij altijd bezig met het sleutelen aan fietsen, motoren en auto’s. Hij besloot bij een grondverzetbedrijf in dienst te gaan. Totdat hij op 38 jarige leeftijd de beslissing nam om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is het bedrijf met 15 medewerkers niet meer weg te denken uit Westerhaar.

Wim is altijd op zoek naar mogelijkheden om zijn bedrijf te optimaliseren. ‘Je kunt niet altijd de laatste zijn, je moet ook eens voorop durven lopen’, zegt hij. Nu is Wim naast ondernemer ook energieproducent bij Vandebron. Wellicht dat Wim’s dochter, samen met haar man Gerben, het bedrijf gaan voortzetten. Met de investering in zonne-energie hebben ze het bedrijf toekomstbestendig gemaakt en helpen ze mee Nederland te verduurzamen.

Ook goeie energie van Wim en Hillie? Meld je nu aan!

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.