HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van P.Smets en Zn B.V.

Zonne-energie van P.Smets en Zn B.V.

In het nieuwe pand van Smets en Zn is niet alleen het interieur vergroend, maar nu ook het dak. Toen het kantoor van de groothandel in groente en fruit in 2019 naar de overkant van de straat verhuisde, was het een logische stap om ook zonnepanelen te laten plaatsen. ‘We werken met groente, dus groen werken is een logische en vooral noodzakelijke stap.’ Nu liggen er 516 zonnepanelen waarmee voor ruim 50 huishoudens goeie energie wordt opgewekt.

Meer over deze bron

Smets en Zn is een groothandel in groente en fruit. Het bedrijf is door opa opgezet, waarna Loek en Richard het bedrijf in 2016 over hebben genomen van hun vader. Het begon jaren terug, eerst kleinschalig. Langzamerhand groeide het bedrijf uit en werd er een extra hal bijgebouwd. De producten worden gekocht op veilingen en worden door Smets geëxporteerd naar groothandels, speciaalzaken en markten; eigenlijk alles behalve de supermarkt. ‘We hebben er bewust voor gekozen om de logistiek binnenshuis te houden. Dan blijf je baas over je eigen levertijden en houd je de touwtjes in eigen handen’.

‘Zelf heb ik ook kinderen, ook zij moeten nog honderd jaar vooruit kunnen zonder zich zorgen te maken.’ Met oog op de toekomst en door ook te investeren in projecten als zonnepanelen, zorgt Smets voor uitbreiding en vergroening van het bedrijf.

Wil jij ook investeren in een groene toekomst? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op voor een persoonlijk energieaanbod.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.