Zonne-energie van Camperverhuur Amsterdam

Met een beetje fantasie waan je je, zittend aan de picknick-tafel, voor even in een Toscaans heuvellandschap onder donkergroene cipressen. Met een frisse pro secco in de hand genieten onder het uitgerolde zonnescherm; in de luxueuze camper heb je alles bij de hand. Kortom: genieten. De werkelijkheid is vooralsnog de ruime showroom van Camper Verhuur in bloemendorp Aalsmeer. De fraaie wagens staan, met volledige uitrusting en in diverse maten, klaar voor een avontuurlijke tocht naar de vrijheid en naar de zon. Dezelfde zon trouwens die de 360 zonnepanelen op het dak van de loods in staat stelt voor zo’n 20 huishoudens duurzame energie te leveren.

Meer over deze bron

Ideale locatie.
Camper Verhuur is sinds december 2017 gevestigd aan de Aalsmeerse Turfstekerstraat. Een bedrijvengebied onder de rook van de immense, wereldberoemde bloemenveiling. “Het verbaast me echt dat we in dit hele gebied de enige zijn die panelen hebben liggen”, zegt Ernst Rauwenhoff. “Het is hier een en al plat dak. Hoe makkelijk kan het zijn.” Het bedrijf is geen eigenaar van de showroom met het ervoor gelegen grote voorterrein waar de campers in fraaie slagorde staan opgesteld voor de reislustige vakantieganger. “We komen van een oude kas die niet meer voldeed. We vonden hier de ideale locatie. Toen de verhuurder over zonnepanelen begon, hebben wij direct ja gezegd. We voorzien nu in onze eigen behoefte en kunnen daarnaast nog een aantal anderen helpen over te stappen op groene energie.”

Klantgericht.
Het zijn in het najaar van 2018 nog drukke dagen voor Camper Verhuur. “Campers zijn in”, vertelt Rauwenhoff. “Ons eigen wagenpark telt 33 campers van twee tot vierpersoons met extra ruimte voor twee kinderen. Daarnaast bemiddelen we voor eigenaren die hun camper af en toe willen verhuren.” Technisch en qua inventaris verkeren de auto’s stuk voor stuk in nieuwstaat. “Alles wordt na terugkomst nagekeken, schoongemaakt en zo nodig vervangen. Alleen het beste is goed genoeg. En mocht je in het buitenland onverhoopt tegen een probleem aanlopen, dan kennen we een 24-uurs service. Desnoods rijden we zelf naar het buitenland toe, bijvoorbeeld om een reservesleutel af te geven als het origineel is afgebroken.” Klantgerichtheid staat centraal. En juist dat aspect sprak de ondernemers ook aan in de propositie van Vandebron, zowel die aan henzelf als producent, als die aan de consument als afnemer.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.