Stroom en gas voor 3 jaar vast

Een vast jaarcontract voor stroom en gas? Ga voor maximale zekerheid en kies voor een vast contract van 3 jaar. Sluit nu een vaste energiecontract af met 100% groene stroom uit Nederland.

Nu afsluiten

Wat is een vast energiecontract?

Met een vast energiecontract zet je je tarieven voor stroom en gas voor langere tijd vast. Voor 3 jaar bijvoorbeeld. Zolang je contract loopt, blijven je energietarieven elke maand gelijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ook bij stijgende energieprijzen blijf jij gewoon hetzelfde tarief betalen. Maximale zekerheid dus!

Bereken energietarieven

3 jaar lang een vast contract

Vandebron biedt energiecontracten van drie jaar aan voor stroom en gas. Afsluiten is heel eenvoudig: je berekent je energiekosten, vult je gegevens in en wij regelen de rest. Heb je nog een contract bij een andere energieleverancier? Wij zeggen je oude contract voor je op. Zodra je oude contract afloopt, laten we je nieuwe contract in gaan.

Bereken energietarieven

Energietransitie versnellen met Vandebron

Vandebron is in 2014 opgericht met een duidelijke missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Gelukkig wordt er elk jaar steeds meer groene energie opgewekt. De uitdaging is nu om deze energie ook 100% van de tijd beschikbaar te maken. Met onze slimme oplossingen willen we ervoor zorgen dat je op elk moment van de dag gebruik kunt maken van groene energie.

Door te kiezen voor Vandebron word je onderdeel van onze missie. Je kiest voor duurzame stroom én kunt bijdragen aan het balanceren van het energienet via onze innovaties. Zo zetten we samen een volgende stap in de energietransitie.

Meer over onze energie

Vandebronners aan het woord

Al meer dan 200.000 huishoudens hebben de overstap gemaakt naar écht groene energie uit Nederland en dragen via slimme oplossingen bij aan het versnellen van de energietransitie.

Echte groene stroom, goede tarieven en bereikbare klantenservice

'Echte groene stroom, CO2 wordt hier in NL gecompenseerd ipv vage projecten in verre landen, goede tarieven ook voor terugleveren (zonnepanelen). Duidelijke website, duidelijk over tarieven, geen kleine lettertjes. En bereikbare klantenservice, je hebt snel iemand aan de lijn en je wordt goed en vriendelijk geholpen. Ik krijg allerlei goedkopere aanbiedingen maar voor een klein prijsverschil kies ik voor duurzaamheid, kwaliteit en service.' - Ad uit Den Haag

Betrouwbaar en duurzaam

'Ik heb goede ervaringen met Vandebron. Betrouwbare leverancier van duurzame energie. Ook wisselen naar dynamisch contract ging heel soepel.' - Hans uit Delfgauw

Duurzaam

'Vandebron staat garant voor duurzaamheid. Voor mij het belangrijkste gegeven in de strijd tegen klimaatverandering. Het gebruik van schone energie komt op de eerste plaats.' - Geertruida uit Leimuiden