Stroom en gas voor 1 jaar vast

Vandebron biedt jaarcontracten voor stroom en gas aan. Jouw energiecontract voor 1 jaar vastzetten? Sluit nu een vaste contract af met 100% groene stroom uit Nederland.

Nu afsluiten

Wat is een vast energiecontract?

Bij een vast energiecontract staan je energietarieven voor langere tijd vast. Bijvoorbeeld voor 1 jaar. Gedurende de looptijd van je contract zijn je energietarieven elke maand gelijk. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en je blijft hetzelfde betalen. Ook als de energieprijzen stijgen.

Bereken energietarieven

Energiecontract voor 1 jaar vastzetten

Vandebron biedt jaarcontracten aan voor stroom en gas. Afsluiten is heel makkelijk: bereken je energiekosten, vul je gegevens in en wij regelen de rest. Heb je nog een contract bij een andere energieleverancier? Wij zeggen je oude contract voor je op en laten je nieuwe contract ingaan zodra je oude afloopt.

Word onderdeel van onze missie

Vandebron biedt enkel 100% duurzame stroom aan, opgewekt in Nederland. Daarnaast zijn we niet bang om te innoveren en zetten we alles op alles om de energietransitie te versnellen. Dit doen we niet alleen. Meer dan 200.000 huishoudens hebben zich al aangesloten bij onze missie. Samen maken we Nederland elke dag een beetje groener.

Meer over onze energie

Vandebronners aan het woord

Al meer dan 200.000 huishoudens hebben de overstap gemaakt naar écht groene energie uit Nederland en dragen via slimme oplossingen bij aan het versnellen van de energietransitie.

Echte groene stroom, goede tarieven en bereikbare klantenservice

'Echte groene stroom, CO2 wordt hier in NL gecompenseerd ipv vage projecten in verre landen, goede tarieven ook voor terugleveren (zonnepanelen). Duidelijke website, duidelijk over tarieven, geen kleine lettertjes. En bereikbare klantenservice, je hebt snel iemand aan de lijn en je wordt goed en vriendelijk geholpen. Ik krijg allerlei goedkopere aanbiedingen maar voor een klein prijsverschil kies ik voor duurzaamheid, kwaliteit en service.' - Ad uit Den Haag

Betrouwbaar en duurzaam

'Ik heb goede ervaringen met Vandebron. Betrouwbare leverancier van duurzame energie. Ook wisselen naar dynamisch contract ging heel soepel.' - Hans uit Delfgauw

Duurzaam

'Vandebron staat garant voor duurzaamheid. Voor mij het belangrijkste gegeven in de strijd tegen klimaatverandering. Het gebruik van schone energie komt op de eerste plaats.' - Geertruida uit Leimuiden