200 duizend Vandebronners willen vooruit

Bekijk de video

We wachten niet op energiebeleid uit Den Haag

We zijn ongeduldig als het gaat om de energietransitie. We willen zo snel mogelijk 100% groene energie in Nederland. Daarom wachten we niet op aarzelend energiebeleid. We laten ons horen en gaan samen vooruit in de energietransitie.

We kiezen voor écht groene stroom

Met radicale eerlijkheid en heldere, simpele dienstverlening laten we zien hoe het anders kan. We gaan tegen de grijze stroom in en spreken ons uit tegen greenwashing. Dus geen gesjoemel of schimmige CO2-certificaten. Bij Vandebron vertellen we het échte verhaal.

We verbruiken op het groenste moment

Het gaat al heel goed met de energietransitie, maar het kan nog veel beter. Iedereen kan daaraan bijdragen door stroom te gebruiken op de groenste momenten. Bij volop zon, of volop wind. Dus wassen als de zon schijnt en laden als de wind waait. Zo zetten we samen flinke stappen vooruit.

We houden samen het energienet in balans

Leveranciers, producenten en consumenten moeten samenwerken om het energienet in balans te houden. Alleen dan kunnen we de energietransitie realiseren en houden we de prijs voor groene stroom het laagst. We blijven innoveren om slimmer groene stroom op te wekken en te verbruiken.

Met hoe meer we zijn, hoe verder we komen

200 duizend Vandebronners willen vooruit. Meer Vandebronners betekent meer impact. We zijn er nog niet, dus laten we samen de energietransitie versnellen. Doe mee of verspreid onze boodschap.

Sluit je aan bij Vandebron