2 oktober 2017

Lancering Elektrisch rijden in de media

De afgelopen periode zijn we er achter de schermen maar wat druk mee geweest. Na maandenlange voorbereiding was het vorige week zover: Elektrisch rijden met Vandebron!

Vandebron elektrisch rijden werd op feestelijke wijze gelanceerd. Collega’s, partners en media waren aanwezig tijdens de presentatie van de nieuwe laadpas, een slimme app en een innovatieve pilot in samenwerking met Tennet. Zoals je in dit blog kunt lezen biedt Vandebron vanaf heden een transparant totaalaanbod voor elektrische rijders.

Een jonge speler die niet stil kan zitten valt op in een markt waar verandering allesbehalve snel tot stand komt. Media hebben uitgebreid aandacht besteed aan de uitbreiding van onze dienstverlening. Lees hier een selectie van de verschenen artikelen: NumrushSproutWantBusiness InsiderBrightDe Betere Wereld en Energeia.

Wil je samen met ons de energiemarkt verder op z’n kop zetten? We zoeken testers die bij willen dragen aan de verduurzaming van Nederland. We starten in oktober met de Slim laden pilot, waarvoor nog een paar plekken beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over deelname   

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is Brand Manager bij Vandebron en zet zich dagelijks in om de wereld een stukje mooier te maken.

Deel dit artikel
Tags
Elektrisch rijdenImpact