HomeEnergiebronnen

Windenergie van de familie Op 't Hof

Windenergie van de familie Op 't Hof

Sinds 2004 draaien er twee molens op de Pijlstaartweg te Lelystad van Bram en zijn vrouw Linetta. Zelf wonen ze in Dronten. Op de boerderij op de Pijlstaartweg hebben ze achttien jaar lang gewoond, maar sinds een paar jaar plaats gemaakt voor dochter en schoonzoon. Zij nemen het akkerbouwbedrijf over.

Meer over deze bron

Niet alleen agrariërs
Bram’s vader was ook akkerbouwer, dus zo vreemd is het niet dat hij ook de akkerbouw in is gegaan. Ondanks dat Linetta en Bram eigenlijk hun handen vol hebben aan het verbouwen van aardappels, suikerbieten, uien, tarwe en gerst, is dat niet het enige wat ze doen. Bram werkt namelijk ook als vertegenwoordiger van landbouwmachines en tractoren in Lelystad en Linetta is juf op een basisschool in Biddinghuizen. In hun vrije tijd vinden ze het heerlijk om actief bezig te zijn en wandelen en fietsen ze graag in de omgeving.

Goeie energie van de familie Op ‘t Hof
Bram en Linetta hebben twee kinderen en twee kleinkinderen, één van de redenen dat ze in groene energie hebben geïnvesteerd. “Voor nu en de toekomst”, aldus Linetta. Hun twee windmolens draaien volop en leveren goeie energie voor zo’n 1.600 huishoudens. Misschien binnenkort ook wel voor jou! Meld je aan voor een vrijblijvende offerte.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.