HomeEnergiebronnen

Zonne-energie van Adamant Solar

Zonne-energie van Adamant Solar

Ze zijn al een groot deel van Europa door geweest. Samen met zijn partner is Pieter Bijlsma een bedrijf begonnen om efficiënt om te gaan met zonne-energie en elke dag is Adamant Solar BV bezig met zonnestroom en verduurzaming. Daarbij richten ze zich vooral op grotere energieprojecten. Het dak van de PPA Plaza Food in Nijmegen bijvoorbeeld, waarop ze 6666 zonnepanelen hebben geïnstalleerd en waar nu 100 huishoudens goeie energie van kunnen afnemen.

Meer over deze bron

Volgens Pieter worden zonnepanelen steeds belangrijker en gaan ze een grote rol spelen in een toekomst vol duurzame energie. Maar alleen zonnepanelen zijn niet genoeg - we moeten alle zeilen bijzetten om de energietransitie een succes te maken!

Deel jij deze visie en wil je ook je steentje bijdragen om Nederland een groener en duurzamer te maken? Schrijf je dan nu in en koop je stroom via Vandebron in bij Adamant Solar.

14 dagen bedenktijd Wij regelen de overstap 100% lokale, goeie energie

Wil je je overstap liever persoonlijk regelen?

Geen probleem

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.