Vergelijk Vandebron met andere leveranciers

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energieleverancier? Dan wil je je goed oriënteren op de energiemarkt. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Daarom helpen we je een handje. Met onze vergelijkingstool zie je in een oogopslag de verschillen tussen Vandebron en andere partijen.

Een eerlijke energiemarkt

Bij Vandebron willen we de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Als klant kies je daarom zelf van welke bron je energie afneemt. Zo weet je precies waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Wij maken geen marge op jouw energieverbruik. Een eerlijke prijs voor jou, én een eerlijke prijs voor de producent.

Goeie energie

Veel Nederlanders denken groene stroom af te nemen, maar krijgen zonder het te weten ‘sjoemelstroom’: grijze stroom in een groen jasje. Niet eerlijk, en niet duurzaam. Bij Vandebron ben je zeker van écht duurzame energie van Nederlandse bodem. Goeie energie, noemen we dat! Al meer dan 200 producenten sloten zich bij ons aan. Benieuwd wie dat zijn? Neem een kijkje op ons platform.

Klanttevredenheid

Inmiddels sloten al meer dan 200.000 mensen zich bij ons aan, die ons helpen de energietransitie te versnellen. 97% van hen beveelt ons aan! Bovendien beoordelen ze ons overstapproces met gemiddeld een 9,0. En daar zijn we best trots op!

Vergelijk Vandebron

Zie in een oogopslag de verschillen tussen Vandebron en andere partijen.