Elektrisch rijden met goeie energie Vandebron!

100% groene energie voor thuis en onderweg
Transparante laadervaring met laadpas en app
Vandebron Slim laden

Totaalpakket voor elektrisch rijden

De missie van Vandebron is 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Zo kun je vanaf nu ook elektrisch rijden met Vandebron. Door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van je elektrische auto draag je bij aan de balans op het energienet. Zo versnellen we de transitie naar het overbodig worden van gas- en kolencentrales.

Vandebron biedt een totaalpakket voor elektrisch rijden, welke bestaat uit een laadpas, een app, laadpaal en Slim laden. De app en je persoonlijke online dashboard geven inzicht in je laadsessies en facturen. Alle diensten kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden.

Laadpas
App
Online
dashboard
Thuislader
Slim laden
totaal pakket

Elektrisch rijden

App

Vandebron slim laden is de meest complete app op het gebied van elektrisch rijden. Alle belangrijke functies samen op één plek:

  • Zie welke laadpunten beschikbaar zijn bij jou in de buurt
  • Inzicht in de laadtarieven per laadpunt
  • Overzicht van je laadsessies en facturen
  • Koppeling met Parkmobile, in één app betalen voor laden en parkeren

Slim laden

Wist je dat je met je elektrische auto kunt bijdragen aan de balans op het energienet, om zo uiteindelijk gas- en kolencentrales overbodig te maken? Heb je een Tesla en wil je meedoen aan onze Slim laden-pilot? Download de app en meld je aan voor Slim laden! Of geef hier je gegevens door, dan bellen we je om alles in orde te maken.

  • Bijdragen aan het overbodig maken van gas- en kolencentrales
  • Verdien gemiddeld zo’n €250 per jaar
  • Geef je laadvoorkeuren door in de app en Vandebron doet de rest!
app-preview
slim-laden-preview
appstoreplaystore

Thuis laden

Je wil je elektrische auto overal kunnen opladen. Dus ook thuis. Als je kunt parkeren op eigen terrein, kun je vanaf nu je auto veilig, snel én slim opladen met de thuislader Vandebron. Wij verzorgen het hele proces, van eerste oriëntatie tot installatie. Ben je al energieklant bij ons? Dan rijd je 100% duurzaam op goeie energie Vandebron.

Vraag een thuislader aan

Onderweg laden

De Vandebron-laadpas geeft je toegang tot alle openbare laadpunten in Nederland, België & Duitsland voor een vaste, lage abonnementsprijs. Je betaalt € 3,50 per maand (incl. BTW). Als je ook energieklant bent bij Vandebron is dit slechts €1,50 per maand (incl. BTW).

Vraag een laadpas aan