14 september 2018

Vandebron en Nissan samen elektrisch op weg

Denk je erover elektrisch te gaan rijden? Goed nieuws: bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF ontvang je nu tot het einde van het jaar €1000 Vandebron-laadtegoed!

Is je auto wel aan vervanging toe? Overweeg je al een tijdje om over te stappen op elektrisch rijden? Of heb je gewoon zin om jezelf eens goed te trakteren? Wat de reden ook is, het is het perfecte moment voor een nieuwe auto. Een elektrische, welteverstaan! Vandebron en Nissan slaan namelijk de handen ineen: bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF ontvang je tijdelijk €1000 aan Vandebron-laadtegoed. Dat staat gelijk aan zo’n 13.000 km gratis opladen!

Meer power, groter bereik

De vernieuwde Nissan LEAF heeft meer power, is uitgerust met gloednieuwe technologieën als e-pedal en propilot en heeft een groter bereik. Sinds 2018 wordt de Nissan LEAF namelijk geleverd met een 40 kWh batterij, waardoor de auto een gemiddeld bereik van 270 km heeft. En ja, LEAF schrijf je met hoofdletters. Het is namelijk een acronym voor ‘Leading Environmentally friendly Affordable Family vehicle’. Milieuvriendelijk én betaalbaar dus, daar houden we van bij Vandebron.

Laden in heel Europa

Met de Vandebron laadpas kun je je Nissan LEAF opladen bij meer dan 18.000 openbare laadpunten en snelladers in Nederland. De pas is ook in het buitenland te gebruiken. Weten waar? Check onze app voor alle aangesloten laadpunten.

En ben je al klant bij Vandebron? Dan betaal je geen €3,50 maar slecht €1,50 abonnementskosten per maand (deze kosten worden alleen in het tweede en derde jaar gerekend).

Meer weten over de actie? Zoek hier je dichtstbijzijnde Nissan-dealer en vraag naar de actievoorwaarden.

Geschreven door Claire van de Graaff

Claire is voormalig copywriter en eindredacteur bij Vandebron en houdt naast van schrijven enorm van koken. En eten.

Deel dit artikel
Tags
Elektrisch rijdenInspiratiebronnen